Uw vakantiewoning verkopen

Alles over het verkopen van uw vakantiewoning

De verkoop van uw recreatiewoning is snel en eenvoudig geregeld. U kunt kosteloos uw vakantiehuis te koop plaatsen op Vakantiehuiswinkel.nl en daarnaast, indien gewenst gebruik maken van de door ons speciaal geselecteerde diensten.

 

Zelf verkopen

 

Uw vakantiehuis verkopen kan snel en simpel

Uw recreatiewoning verkopen begint bij het plaatsen van uw recreatiewoning op vakantiehuiswinkel. Dit kan snel en simpel, u maakt een account aan op onze website en vervolgens kunt u uw woning in twee stappen plaatsen.

 

Samen verkopen voor een vast bedrag

 

Wij verzorgen voor u de reacties en de verkoop afhandelingen, u doet de bezichtigingen.

Vaste prijs € 1250,-

U krijgt van ons advies over de juiste vraagprijs, een prominente plaats op onze website en doorplaatsingen totdat uw recreatiewoning verkocht is. Daarnaast ontvangt u advies van de makelaar voor een spoedige verkoop van uw woning. Zelf blijft u actief bij bijvoorbeeld de bezichtigingen.

De makelaar verkoopt
"no cure no pay"

 

De makelaar neemt het gehele proces volledig uit handen.

Indien u niet altijd bereikbaar bent, weinig inhoudelijke kennis heeft om vragers van potentiële kopers te beantwoorden, is dit uw oplossing. Zeker wanneer u niet beschikbaar bent in het weekend of doordeweeks om de bezichtigingen zelf te doen. U betaalt éénmalig € 250,00 opstartkosten. De afgesproken provisie betaalt u bij verkoop!

 

Wim en Alice

"Absoluut een aanrader voor iedere verkoper van vakantiehuizen. Wat een fijne mensen om mee samen te werken"

Alice en Wim T.
Darma en Alfons

"Wat een hoop reacties ontvingen wij via Vakantiehuiswinkel. Onze Select Makelaar heeft vervolgens de onderhandelingen gedaan. Nogmaals dank voor de goede zorgen en fijne samenwerking"

Darma en Alfons