Zelf uw woning verkopen, zo doet u dat

Stap 1: Maak een keuze uit een van onze drie pakketten

Uw recreatiewoning plaatsen op onze website is eenvoudig en kosteloos. Zonder verrassingen of addertjes onder het gras kunt u vrijblijvend gebruik maken van onze website en u aansluiten op het grootste portaal in vakantiewoningen van Nederland.

Wij hebben voor u standaard een pakket samengesteld, welke vanwege ons 15 jarig bestaan tijdelijk gratis is. De plaatsing geld voor 1 jaar en eindigt automatisch. Daarmee kunt u starten met de verkoop van uw woning.  Natuurlijk kunt u ook kiezen uw woning zo snel als mogelijk te verkopen en maak daarvoor een keuze uit een van onze pakketten

Stap 2: Aanmelden op de website en plaatsen

Om uw recreatiewoning te kunnen plaatsen dient u zichzelf aan te melden op de website, de gegevens die wij van u nodig hebben worden discreet en veilig opgeslagen.

Nadat u zichzelf heeft geregistreerd kunt u zelf de recreatiewoning plaatsen of als u hulp nodig heeft ons inschakelen om hierbij vrijblijvend te helpen.

Het is in ieders belang om uw woning op de mooiste manier gepresenteerd te krijgen op de website dus als u vragen heeft of hulp nodig, aarzel dan niet om contact op te nemen.

Wij helpen u graag

Uw woning is geplaatst en nu

U heeft alles ingevuld of wij hebben dit voor u gedaan. Aan de hand van de gegevens die zijn ingevuld voor uw recreatiewoning geven wij een vrijblijvend advies.

Wij controleren ten alle tijden alle gegevens behorende bij uw advertentie en nemen indien nodig contact met u op.

Wanneer de advertentie goed is gekeurd zal deze op de website worden gepubliceerd. Wij proberen uw advertentie altijd dezelfde dag nog goed te keuren als alles in orde is.

Middels uw persoonlijke dashboard kunt u uw recreatiewoning altijd monitoren en wijzigen. U komt automatisch in uw dashboard uit wanneer u inlogt op onze website.

Rubriek
Verkopen