La Bataillette

EEN UITSTEKEND GEPRIJSDE INVESTERING IN VASTGOED met uitdaging

Direkt aan de skipiste van Sainte-Foy Tarentaise (1600m.) Chalet uit, piste op !

Eenzijdig geschakeld chalet (318 m²) van 4 etages met eigen privé binnenzwembad
(11m x 5m) en eigen lift.
Het chalet ligt direkt aan de skipiste en 50m. van de stoeltjeslift, die u tot bijna tot 2700m. brengt.

Een geweldig chalet, traditionele bouw met natuursteen en dikke houten balken. De 2 parkeerplaatsen in de ondergrondse parkeergarage kompleteren het geheel. Ook is er bij het zwembad een aparte extra ruimte (12m²) van de zwembad -i nstallatie, luchtverwarming, etc. Ruimte buiten en ruimte binnen !

Het chalet is snel om te bouwen tot een uitstekende prestigieuze ski- of zomervakantie chalet. Prijs chalet: 1.050.000 euro k.k.

Het was onderdeel van een luxe spacentrum op 4 niveaus en dus ook uitermate geschikt voor een B & B of verhuurchalet. Bij de in gebruikname van het chalet in 2006 werd dit schitterende privé-zwembad verkozen tot mooiste binnen zwembad in de hele Rhone-Alpen.

Een privé Kroné-lift zorgt voor een makkelijke verplaatsing in het chalet; van het binnen zwembad, naar de begane grond (piste niveau) en de eerste verdieping. De bovenste, tweede, verdieping is met de vaste binnentrap bereikbaar. Deze trap is betegeld met handgebakken "tomettes" tegels. Er zijn uitsluitend kwaliteits produkten gebruikt, door het hele chalet.

Het chalet heeft een in/uitgang op het piste-niveau met dubbele deuren, maar ook bij het 1 etage lager gelegen zwembad.

Het grote voordeel van dit chalet is, behalve zijn top locatie en eerder genoemde punten, ook nog eens de ruimte die het u biedt. En niet in de laatste plaats de vele mogelijjkheden om dit chalet om te toveren en te verfijnen tot een schitterend luxe chalet.

Aan de prijs kan het niet liggen. De meeste chalets in het skidorp van Sainte Foy skidorp worden verkocht rond de 8.400 -10.000 €/m². Dit schitterende chalet is nu te koop voor 'slechts' 3400 € /m².
U moet nog wel rekening houden om nog minimaal €100.000,- - €150.000,- te besteden aan een keuken, aanpassingen van woonkamer en slaapkamers. Maar daarna heeft u dan wel een geheel naar eigen wens verkregen en zeldzaam chalet aan de piste met binnenbad.
En ook met deze aanpassingskosten ligt het chalet nog ver onder de huidige marktprijs.

Een uitdaging? Zeker!
Een goede investering? Ja, zonder twijfel, met de relatief eenvoudige verbouwing hiervan tot een prestigieus skichalet, zal de uiteindelijke marktwaarde aanzienlijk stijgen.

Op dit moment (najaar/winter 2021/2022) is de m²- prijs ongeveer 8.400 €, en meestal hoger. U hoeft hoeft alleen maar de prijzen van vergelijkbare chalets in de nabije naburige resorts te vergelijken om het ware potentieel te realiseren, .... als die er al zijn.
Een vergelijkbaar chalet aan de piste in het naburige Val'Isere kost 8.000.000 €. En inderdaad u zit dan wel in Val d'Isere en in een kant en klaar chalet.
Maar nu kunt u vlakbij Val d'Isere zitten in Sainte Foy, een uniek ski dorp, in een naar eigen wens verbouwd chalet, en ook nog eens met een prijsverschil van bijna 7.000.000 €.

Verdere details:
Totale ruimte over de vier niveaus is 318,74 m²
Technische ruimte zwembad 12m²
Chalet is direct klaar voor snelle conversie
Inbegrepen zijn twee ondergrondse parkeerplaatsen
Verwarming (stook olie) op alle niveaus, inclusief het zwembad, wordt verzorgd door VvE.
Open haard op de 2e verdieping onder het houten grote balken dak
Verwarmingskosten; 12.500 €/jaar, afhankelijk van het zwembad gebruik.

OG belasting 3.400 euro.
Ligging: De voorkant en eveneens skipiste kant is Noord-Oost. De valleizijde van het chalet ligt op het Zuid-Westen. Ook zijn er twee kleinere balkons op het Zuid-Westen.

Bij uw bezoek kunt u, behalve door mij, ook in het Nederlands begeleid worden door de bouwer/verkoper.
En niet alleen bij de verkoop, maar ook bij uw bouwaanpassingen kunt u op deze Nederlandse begeleiding rekenen, als u dat wenst.
En ook voor de periode na de verkoop, de regelmatige controle van uw chalet bij uw afwezigheid, en andere diensten kunnen voor u worden verzorgd.

Bel nu voor zowel plattegronden als foto's en video's van dit chalet, en maak snel een afspraak. Dit chalet gaat niet lang te koop staan!

Persoonlijke Nederlandse begeleiding (ook bij evt. verbouw) en bezichtiging, bezoek bij u thuis voor uitleg.

Voor informatie en inlichtingen bel of mail Alpine Second Homes / Uw Alpen Coach nr 1 ,, Met ons maakt u de Beste Keuze``

Inlichtingen Alpine Second homes: 0031 6 15 344 110
Mail: info@alpinesecondhomes.com

Kenmerken van deze woning
Centrale verwarming

Isolatie

Parkeerplaats
Voeg toe aan mijn favorieten

Direct contact met de eigenaar

Ik wil graag:
Meer informatie over deze woning
Waar heeft u vraag of hebben uw vragen betrekking op?
Afspraak maken voor bezichtiging
Uw gegevens