Over vakantiehuiswinkel

Vakantiehuiswinkel verzamelt al het recreatievastgoed aanbod van zowel particulieren als zakelijk op de website

Zo wordt het zoeken wel heel eenvoudig. Wij zijn 100% onafhankelijk en zorgen voor de promotie van uw recreatiewoning via ons platform, met en zonder makelaars.

 

Vragen van onze klanten:

Door de jaren heen hebben we gemerkt dat geïnteresseerde kopers steeds kritischer zijn geworden en meer informatie vragen over het aankopen van een vakantiewoning aan de verkoop makelaar. Verkoop makelaars dienen echter de belangen van de verkoper en die zijn anders zijn als die van een koper. Daar hebben we gehoor aan gegeven.

Geheel vernieuwde site:

We zijn een portaal waarin zowel verkopers als ook kopers geholpen worden met de zoektocht naar een mooie woning. Voor de verkoop werken we met Select Makelaars. Zij verkopen uitsluitend vakantiehuizen voor zowel particuliere als voor zakelijke klanten. Om zoekende klanten te helpen met het vinden en het aankopen van een vakantiehuis hebben we een intensieve samenwerking met Recravas aankoopmakelaars. Een onafhankelijke partij welke uitsluitend helpen bij aankopen en niet de belangen van verkoop hebben. Zij vinden wat u zoekt, kopen veilig voor u aan en tegen de scherpste prijs.

Vakantiehuiswinkel in November 2022

Uw woning verkopen kan via ons en de talloze sites waarmee we samenwerken. Kies voor geheel zelf te verkopen met een gratis plaatsing of samen met een verkoopmakelaar. Bent u op zoek naar een vakantiehuis? Plaats dan een geheel vrijblijvende zoekopdracht op onze site en wij vinden, samen met u, uw vakantiehuis.

Vakantiehuiswinkel