NIEUWSBRIEF CONTACT
Bezig met gegevens laden...

AANBEVOLEN PROJECT DOOR VAKANTIEHUISWINKEL

Beukenhorst € 160.000

exclusief grond, exclusief btw

Beukenhorst is een split-level boswoning, waardoor een speelse woning in een natuurlijke glooiing ontstaat. Een woning met een inhoud waarover u zich zult verbazen. Lees meer

Lindenhorst € 151.000

exclusief grond, exclusief btw

De Lindenhorst is geïnspireerd op de plaggenhut; een dak waaronder het leven zich afspeelde. Deze gelijkvloerse vakantiewoning biedt naast het toilet en de badkamer ruimte aan drie slaapkamers en een slaapzolder. Lees meer

Berkenhorst € 156.000

exclusief grond, exclusief btw

Berkenhorst is een speelse woning die vanaf elke zijde een andere indruk achterlaat. Creatief gebruikmakend van de niveauverschillen in het kavel, wat ervoor zorgt dat de woning veel ruimte herbergt. Ogenschijnlijk een... Lees meer

Voor meer informatie

“Hallo mijn naam is Karina Kruiter”
T: 085-3032845
E: info@vakantiehuiswinkel.nl

 • Mooiste bos in Nederland
 • Percelen tot 1700m²
 • 4 t/m 8 personen
 • Financiering mogelijk
 • Huizen en contracten 100% gecontroleerd

Direct taxeren

Wilt u weten wat een taxatie van uw recreatiewoning kost? Vul de plaats of postcode van de woning in en u krijgt direct een overzicht te zien van erkende taxateurs met hun tarieven.

Een taxatierapport van een woning geeft een duidelijk beeld van hoeveel de woning op dit moment waard is. Een taxatie is noodzakelijk om de financiering van een hypotheek rond te krijgen.

Een taxatierapport is een verplichting vanuit de geldverstrekker. Daarnaast kan een taxatierapport helpen om bijvoorbeeld de vraagprijs te bepalen van een woning, WOZ bezwaar in te dienen bij de gemeente of bepalen van de herbouwwaarde.

Koop met veel voordeel

Als u zich door Vakantiehuiswinkel laat adviseren is er veel voordeel te behalen. U kunt bij Vakantiehuiswinkel de hulp krijgen die op uw situatie is toegespitst. Vakantiehuiswinkel is ook bij uitstek de partij via welke u ook voor een uitstekende prijs een vakantiewoning ‘uit voorraad’ kunt kopen van adverteerders. Hier doelen wij op exclusieve aanbiedingen via Vakantiehuiswinkel.

Bouwkundige keuring

Als u de vakantiewoning die u op het oog heeft wilt laten inspecteren op gebreken en/of toekomstige kosten voor reparatie of vervanging, laat u een bouwkundige keuring of check uitvoeren. U kunt dit regelen via Vakantiehuiswinkel of via uw aankoopmakelaar, die deze keuring vaak als dienstverlening in zijn aankoopbegeleidingspakket heeft.

Uw vakantiehuis verzekeren

Een vakantiewoning is vaak voor langere tijd onbewoond. Daarom is het verstandig de vakantiewoning te verzekeren tegen diefstal en extreme weersomstandigheden. De inboedelverzekering en opstalverzekering vergoeden deze schade. Er moet wel een aparte woonverzekering worden afgesloten. Dit kunt u bij een groot aantal woonverzekeraars doen.

Vakantiehuiswinkel is het grootste onafhankelijke platform voor de aan of verkoop van uw recreatiewoning in Nederland

Adverteren op onze site is geheel gratis . Vakantiehuiswinkel geeft u ook de mogelijkheid alle mogelijke internet sites voor de verkoop van uw vakantiehuis in te zetten inclusief jaap.nl en Funda tegen de allerlaagste kosten in Nederland. Daarnaast kunt u via vakantiehuiswinkel ook kiezen een in recreatiewoningen gespecialiseerde makelaar in te schakelen. U wordt begeleid bij de verkoop van uw vakantiehuis of geheel ontzorgd indien gewenst. Bent u op zoek naar een vakantiehuis vul dan een gratis zoekopdracht in en ontvang wekelijks uit de ruim 12000 te koop staande woningen in Nederland het gewenste aanbod.

 •  Gratis direct adverteren
 •  De goedkoopste
 •  No cure no pay mogelijk
 •  Ruim 1800 zoekers
 •  Gratis helpdesk en 100% onafhankelijk
 •  Meer dan 1100 verkocht

Klanten ervaringen

Ik had al langere tijd een eigen website om mijn vakantiewoning te huur of te koop aan te bieden, maar daarmee bereikte ik toch niet de juiste doelgroep. Ik had natuurlijk er natuurlijk ook geen verstand van hoe ik dat het beste voor elkaar kon krijgen. Door de inzet van Vakantiehuiswinkel heb ik geruime tijd mijn vakantiewoning succesvol verhuurd en inmiddels voor een goede prijs verkocht De website van Vakantiehuiswinkel is duidelijk opgebouwd en verschaft veel benodigde informatie. Het is makkelijk zoeken EN vinden. Als ik dit eerder had geweten had ik mij de moeite van het maken en beheren van een eigen website graag bespaard

Jaap Jozefszoon Rotterdam 21 november 2017

De website van Vakantiehuiswinkel.nl heeft ons enorm geholpen. Wij hebben nu een podium gevonden waar wij onze vakantiewoning goed voor het voetlicht kunnen brengen. Juist het landelijke (en zelfs buiten de landsgrenzen) karakter van jullie organisatie heeft ons veel gebracht. Sinds de plaatsing van onze woning op jullie website heeft deze al veel positieve reacties opgeleverd. Het is zeker onze bedoeling om, wanneer onze huidige tweede woning is verkocht, daarvoor een andere in de plaats terug te kopen. Wij weten nu waar wij snel, makkelijk en goed het gehele aanbod kunnen vinden.

Herbert Jansen Utrecht 14 oktober 2017

Vakantiehuiswinkel, bedankt. Bedankt voor alle tips en trics die ik via jullie heb verkregen. Ik heb veel van die tips ingezet en heb er ook veel baat bij gehad. Met name het hele traject van, voor de leek vaak ondoorzichtige, materie van contracten en kleine lettertjes is nu van een leien dakje gegaan. Zonder jullie hulp, inzet en bijstand was mij het zelf vast niet gelukt mijn woning snel en goed te verkopen. Ik heb gemerkt dat het toch wel iets anders is of je nu een eerste woning of een tweede woning koopt of verkoopt.

Myrthe van Gessel Houten 2 september 2017

Vakantiehuiswinkel | Ontwerp & Ontwikkeling Vyrex Solutions | © 2018