“De Nr.1 in recreatiewoningen
  van Nederland”
Bezig met gegevens laden...

OVER VAKANTIEHUISWINKEL

Het grootste onafhankelijke platform voor de aankoop of verkoop van uw recreatiewoning in Nederland

U kunt uw recreatiewoning geheel gratis op onze website adverteren. Vakantiehuiswinkel is het grootste onafhankelijke platform voor de aankoop en verkoop van recreatiewoningen in Nederland.

Vakantiehuiswinkel geeft u de mogelijkheid om uw recreatiewoning te plaatsen op onze website en deze te beheren via een gebruiksvriendelijk dashboard.

Direct online en nergens goedkoper

Vakantiehuiswinkel.nl heeft diverse pakketten samengesteld om de aankoop en verkoop van uw recreatiewoning gemakkelijker te maken. Gemiddeld duurt de verkoop van een recreatiewoning in Nederland rond de 22 maanden. Daarnaast wordt een recreatiewoning mét een makelaar aantoonbaar sneller verkocht dan zonder makelaar. Op dit moment kiest circa 72% van de verkopers ervoor om met een makelaar te werken.

Voor meer informatie

“Neem contact met ons op”

T: 085-3032846

E: info@vakantiehuiswinkel.nl

UITGELICHTE WONINGEN

Woningbooster pakket

Woningbooster

Uw woning tonen op de homepage van onze website? Onze bezoekers zien de homepage eerst. Uw woning hier tonen kan u dus veel bekijks opleveren. Geef uw recreatiewoning een boost.

Geef uw recreatiewoning een boost.

Nieuws

Blijf op de hoogte

 

Op Vakantiehuiswinkel.nl vindt u alles over recreatiewoningen kopen of verkopen. Is iets niet duidelijk of mist u iets bel ons direct voor een verhelderende toelichting. Bekijk wat de trends zijn, waar u het beste kunt kopen en waar liever niet. Zoekt u een tweede huis? Plaats dan geheel vrijblijvend een zoekopdracht.

Ziet u een investeringskans, download dan alles over het beleggen in recreatiewoningen. Wenst u te verkopen? Plaats dan gratis uw advertentie op het grootse onafhankelijke recreatiewoning platform in Nederland, namens ons gehele team wensen wij u veel winkelplezier toe!

Hieronder kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief. U wordt dan op de hoogte gehouden van alle laatste ontwikkelingen op onze website en ook op het gebied van recreatiewoningen, dus schrijf u vandaag nog in. U inschrijven is geheel gratis en de nieuwsbrief kan op elk gewenst moment worden opgezegd.

Gratis downloads

Vakantiehuiswinkel | Ontwerp & Ontwikkeling Vyrex Solutions | © 2018
×
Hallo,
Hoe kunnen wij u helpen?