NIEUWSBRIEF CONTACT

Zakelijk adverteren

Klanten die hun recreatiewoning wensen te verkopen, vinden ons op nummer 1 in de zoekresultaten van Google en dat al vele jaren achter elkaar. Ons succes is met ruim 1.000 verkochte recreatiewoningen groot en aantoonbaar.

Direct online

Hoe werkt het:

 • Plaats hieronder uw aanbod en wij zorgen voor doorkoppelingen naar tientallen relevante sites.
 • U ontvangt een eigen omgeving waarin de resultaten in views, reacties en historie per woning te zien zijn
 • Geen kosten bij plaatsing
 • Geen proeftijd
 • Geen contracten
 • Geen kosten
 • Bij grote aantallen is XML-synchronisatie mogelijk
 • Wanneer de woning verkocht is door u, berekenen wij u een vast overeengekomen bedrag.

VOOR MEER INFORMATIE

“Mijn naam is Toine Kraneveld”
T: 085-3032840
E: info@vakantiehuiswinkel.nl

Sneller uw aanbod verkopen

Laat Vakantiehuiswinkel.nl u helpen, het grootste echt onafhankelijke platform voor de verkoop van recreatiewoningen in Nederland. Een website welke werkt met een uniek concept waarmee vraag en aanbod bij elkaar gebracht worden. Vakantiehuiswinkel.nl beschikt over een unieke geïntegreerde werkwijze, waarin de website is gekoppeld aan een automation pakket, een CRM systeem, en een vijftal leadgeneration modellen. Als onafhankelijke intermediair heeft vakantiehuiswinkel.nl vijf aanjagers voor serieuze leads om ook uw recreatiewoningen sneller te verkopen. Onderstaand benoemen wij er twee.

 

Vijf leadgeneratie modellen

1) Doorplaatsingen naar een ongekend aantal websites. Alle bij Vakantiehuiswinkel geplaatste woningen worden, indien gewenst, rechtstreeks doorgeplaatst naar 21 relevante websites. Denk hierbij aan bijv. jaap.nl, huislijn.nl, speurders.nl en marktplaats.nl. Maar ook naar diverse websites in België en tegen uiterst scherpe prijzen naar de allergrootste websites in Duitsland (inclusief vertaling).

2) Onze zoekopdracht zorgt voor serieuze klanten. Door een zeer specifieke filtering achter de schermen creëert Vakantiehuiswinkel.nl toegevoegde waarde voor mensen die op zoek zijn naar een recreatiewoning. In drie stappen worden waardevolle zoekopdrachten van generalistisch tot uiterst specifiek gecreëerd. De zoekers worden nauwkeurig geregistreerd en ontvangen wekelijks geselecteerd aanbod. Zodoende komt het door u aangebodene wekelijks bij al onze zoekers.

Uw eigen management omgeving

Kiest u voor de bovengenoemde mogelijkheid en plaatst u uw aanbod dan krijgt u natuurlijk de meest essentiële zaken te zien binnen uw eigen omgeving, als reacties, views en bounce rate.
Natuurlijk ontvangt u direct de reacties op uw woningen in uw eigen mailbox ter afhandeling.

 

Extra

Al uw leads kunnen indien gewenst ook worden opgenomen in een aparte database, zodat hier met gebruikmaking van de marketing automation software maximaal effect wordt bereikt. U kunt dan deze leads opvolgen met direct calls, nieuwsbrieven en event driven e-mails betreffende aankooptips, aanbiedingen, bezoekdagen, rendementsmodellen, ebooks etc, gebaseerd op online zoekgedrag.

 

Sneller uw aanbod verkopen

Nieuwsgierig naar de andere 3 of direct een doorplaatsing naar 21 websites? Neem meteen contact met ons op waarbij wij exact uitleggen wat wij voor u kunnen doen tegen de allerscherpste tarieven in de markt.

.

Vakantiehuiswinkel

 • Echte hulp bij verkoop
 • No cure no pay
 • Ruim 1.000 verkocht
 • Grootste exposure
 • Nr. 1 Google
 • Geen contracten
 • Dagelijks op te zeggen

U bent nu bij Adverteren: Woningen plaatsen zakelijk

Vakantiehuis winkel is het grootste onafhankelijke platform voor de aan of verkoop van uw recreatiewoning in Nederland

Adverteren op onze site is geheel gratis . Vakantiehuiswinkel geeft u ook de mogelijkheid alle mogelijke internet sites voor de verkoop van uw vakantiehuis in te zetten inclusief jaap.nl tegen de allerlaagste kosten in Nederland. Daarnaast kunt u via vakantiehuiswinkel ook kiezen een in recreatiewoningen gespecialiseerde makelaar in te schakelen. U wordt begeleid bij de verkoop van uw vakantiehuis of geheel ontzorgd indien gewenst. Bent u op zoek naar een vakantiehuis vul dan een gratis zoekopdracht in en ontvang wekelijks uit de ruim 12000 te koop staande woningen in Nederland het gewenste aanbod.

Vakantiehuiswinkel | Ontwerp & Ontwikkeling Vyrex Solutions | © 2018
×
Hallo,
Hoe kunnen wij u helpen?