Pakket

Een woningbooster voor uw recreatiewoning

Met het “Woning Booster” pakket heeft u een middel in handen om uw woning zo snel mogelijk te verkopen. Door uw woning op onze homepage te plaatsen zien onze bezoekers direct uw woning en dat vergroot uw kans dat u een koper vindt.

Kunt u zich het voorstellen duizenden bezoekers die direct uw recreatiewoning zien en bekijken. Vanuit uw dashboard kunt u de woningbooster managen, per woning is het gebruik van woningbooster maar één keer toegestaan.
U kunt direct starten met de verkoop van uw vakantiehuis door deze kosteloos op onze website te plaatsen, wilt u direct starten klik dan hier.

Het “Woningbooster” pakket

Met dit pakket kunt u uw woning een extra boost geven door deze direct op onze homepage te publiceren. Hierdoor zien duizenden bezoekers direct uw woning en zo vergroot u de kans op de verkoop van uw recreatie woning.

Woningbooster kunt u alleen gebruiken als u al een woning heeft geplaatst, heeft u al een woning geplaatst dan kunt u woningbooster kopen en deze gebruiken voor de door u geselecteerde recreatiewoning.

WONING BOOSTER

Uw advertentie extra opvallend

  •   Publicatie op homepage
  •   Uw woning extra uitgelicht
  •   Betere kans van slagen
  •   Gemakkelijker vindbaar
  •   Rechtstreeks reacties
  •   Eindigt automatisch

€ 25,-

Woningbooster

Hoe werkt het

Wanneer u op de “In de winkelmand” knop heeft gedrukt kunt u het pakket afrekenen. Na het afrekenen gaan wij verder met uw woning aan de slag.

Uw woning verschijnt binnen enkele minuten op onze homepage en u start dus direct met uw advertentie extra onder de aandacht te brengen bij onze bezoekers.

Bezoekers zien uw advertentie voorbij komen in een caroussel en wanneer zij interesse hebben kunnen zij direct op uw woning klikken om de details hiervan te bekijken.

U kunt de woningbooster per woning slechts 1x inzetten, het is dus niet mogelijk om uw advertentie meerdere keren voorbij te laten komen in de caroussel.

Heeft u vragen over de woningbooster of andere producten kunt u contact met ons opnemen.

Meer weten

Wanneer u nog vragen heeft over Vakantiehuiswinkel of onze producten kunt u op de “Whatsapp” knop klikken om een gesprek te starten of op de contact knop klikken om contact met ons op te nemen.

Vakantiehuiswinkel | Ontwerp & Ontwikkeling Vyrex Solutions | © 2018

Registreren

Open chat
Hallo,
Hoe kunnen wij u helpen?
Powered by