Recreatiewoning te koop op Vakantiehuiswinkel.nl, Nederland

Waarom makelaar

Via Vakantiehuiswinkel.nl zijn al meer dan 1100 vakantiehuizen verkocht. Hiervan ruim 900 met een makelaar. Vakantiehuizen verkopen en zeker aankopen vraagt veel kennis en ervaring met de markt.
Recreatiewoning | Kopen | Verkopen | Vakantiehuiswinkel.nl

Gespecialiseerde makelaar

Via Vakantiehuiswinkel.nl zijn al meer dan 1.100 recreatiewoningen verkocht. Hiervan ruim 900 met een makelaar. Recreatiewoningen verkopen en zeker aankopen vraagt veel kennis van en ervaring met de markt. Heeft u al deze kennis zelf dan kunt u besparen. Heeft u echter ergens twijfels, praat dan eens met een gespecialiseerde makelaar. Via een makelaar aangesloten bij Vakantiehuiswinkel.nl koopt of verkoopt u veilig, tegen de allerscherpste tarieven. En dat is een afspraak. Daarnaast is het zo dat alle vakantiehuizen welke verkocht worden door of met een makelaar aanmerkelijk sneller verkocht worden. Onderzoek wijst uit dat kopers sneller van een makelaar dan van een particulier kopen.

VOOR MEER INFORMATIE

Supportdesk | Contact | Vakantiehuiswinkel.nl

“Neem contact met ons op”
T: 085-3032846
E: info@vakantiehuiswinkel.nl

Kost een makelaar geld

Bij Vakantiehuiswinkel.nl aangesloten makelaars conformeren zich aan onze heldere en eerlijke tarieven, welke tot de allerlaagste in de markt horen en dat terwijl wij uw woning het grootste podium bieden dat mogelijk is.
Een makelaar via Vakantiehuiswinkel.nl zorgt voor
een snellere verkoop van uw woning en bespaart u daarmee de prijsverlagingen bij geen verkoop. Door de snelst mogelijke verkoop bespaart u ook de jaarlijkse terugkerende park en onderhouds kosten.
Vandaag de dag zijn er natuurlijk ook veel mogelijkheden om uw woning zonder makelaar te verkopen, Vakantiehuiswinkel.nl heeft daarvoor de juiste verkooppakketten. Heeft u een woning onder de € 30.000,– dan adviseren wij u deze in eerste instantie te verkopen via een van onze eigen promotiepakketten genaamd accelereer of volle kracht (zie bij Zelf Verkopen).

Kennis en ervaring

Vakantiehuiswinkel.nl werkt uitsluitend met in recreatiewoningen gespecialiseerde makelaars en, indien gewenst, met gecertificeerde makelaars/taxateurs. Ook werken wij samen met makelaars die hun expertise hebben liggen in de aan- en verkoop van woningen in het buitenland.

 

Ook in het Buitenland

Denkt u dan met name aan woningen in landen als Duitsland, Oostenrijk, Frankrijk en Spanje. Op deze manier strekt de kennis en ervaring van door vakantiehuiswinkel ingeschakelde experts zelfs tot over de landsgrenzen

.

Waarom Makelaar

  • Sneller verkopen
  • No cure no pay mogelijk
  • Super scherp tarief
  • Veilig aankopen
  • Ontneemt werk
  • Bespaart geld

Vakantiehuis winkel is het grootste onafhankelijke platform voor de aan of verkoop van uw recreatiewoning in Nederland

Adverteren op onze site is geheel gratis . Vakantiehuiswinkel geeft u ook de mogelijkheid alle mogelijke internet sites voor de verkoop van uw vakantiehuis in te zetten inclusief jaap.nl tegen de allerlaagste kosten in Nederland. Daarnaast kunt u via vakantiehuiswinkel ook kiezen een in recreatiewoningen gespecialiseerde makelaar in te schakelen. U wordt begeleid bij de verkoop van uw vakantiehuis of geheel ontzorgd indien gewenst. Bent u op zoek naar een vakantiehuis vul dan een gratis zoekopdracht in en ontvang wekelijks uit de ruim 12000 te koop staande woningen in Nederland het gewenste aanbod.

Vakantiehuiswinkel | Ontwerp & Ontwikkeling Vyrex Solutions | © 2018
Hallo,
Hoe kunnen wij u helpen?
Powered by