Keuzehulp verkopen recreatiewoning

Deze Keuzehulp helpt bij het maken van de juiste keuze voor verkopen van een recreatiewoning. Uw recreatiewoning plaatsen op onze website is eenvoudig en kosteloos. Om de verkoop van uw recreatiewoning zo goed mogelijk te organiseren hebben wij een aantal pakketten samengesteld.  De verschillende opties staan overzichtelijk geordend afgebeeld.

Recreatiewoning | Kopen | Verkopen | Vakantiehuiswinkel.nl

Zelf verkopen

Wij hebben voor u standaard een gratis pakket samengesteld, welke vanwege ons 15 jarig bestaan tijdelijk gratis is. De plaatsing geld voor 1 jaar, zonder addertjes en eindigt automatisch. Daarmee kunt u starten met de verkoop van uw woning.

Samen verkopen

U krijgt van ons advies over de juiste vraagprijs, een prominente plaats op onze website en doorplaatsingen totdat uw recreatiewoning verkocht is. Daarnaast ontvangt u advies van de makelaar voor een spoedige verkoop van uw woning.

Makelaar verkoopt

Het is een feit dat een koper het vertrouwder vindt van een makelaar te kopen dan rechtstreeks van u. De makelaar maakt een afspraak om de woning op te nemen. Hierbij geeft hij u advies voor de juiste vraagprijs en verzorgt het gehele traject.

Meer weten

Een recreatiewoning kopen is al ingewikkeld genoeg, we kunnen ons voorstellen dat u nog vragen heeft die u niet zo snel terugvindt op onze website. Wij staan voor u klaar en u kunt op verschillende manieren contact met ons opnemen om uw vragen te stellen.

Vakantiehuiswinkel | Ontwerp & Ontwikkeling Vyrex Solutions | © 2018
×
Hallo,
Hoe kunnen wij u helpen?