Een onbezorgde vakantie

  • Geplaatst door admin in Nieuws
  • Share

De zomer is er! Buiten leven, wonen, spelen, eten. Zon, zee, strand, natuur. Heerlijk! En wat zijn we er allemaal weer aan toe.

Om een onbezorgde vakantie tegemoet te treden raden wij u aan u goed te verzekeren op reis. Wij nemen de meest voorkomende verzekeringen nog eens met u door.

Reisverzekering:

Zorg dat uw verzekeringen in orde zijn.  Helaas gebeurt het vaker dan u denkt dat er iets stuk gaat of wordt gestolen op het vakantieadres. Het is dan verstandig om verzekerd te zijn middels een reisverzekering. De dekkingen kunnen nogal verschillend zijn per verzekeraar.  Neem in ieder geval altijd het telefoonnummer en de verzekeringsgegevens van de maatschappij mee op vakantie.

Zorgverzekering:

Gaat u naar het buitenland, dan kunt u denken aan een verzekering voor medische kosten. De kosten die in het buitenland gemaakt worden kunnen hoog oplopen zonder dat u het door heeft. Veel hiervan wordt niet zomaar vergoed door uw zorgverzekeraar. Check dit goed van tevoren.
Is er in het buitenland iets gebeurd en moet u naar het ziekenhuis? Bel altijd eerst even met uw ziektekostenverzekering zodat u niet voor nare verrassingen komt te staan.

Annuleringsverzekering:

Een annuleringsverzekering is een persoonlijke keuze. Deze is niet verplicht. (al staat deze vaak standaard in een boeking, deze kan men dan uitvinken)  Deze verzekering  zijn qua prijs niet de hoogste. Toch is het verstandig om verschillende annuleringsverzekeringen met elkaar te vergelijken, er kan een aanzienlijk verschil in zitten. Wat er precies gedekt wordt is ook verschillend. Over het algemeen is er dekking als u of uw partner ernstig ziek wordt of bij overlijden, bij langdurige vertragingen op bijvoorbeeld het vliegveld. (langer dan 8 uur). En bij sommige verzekeraars krijgt u ook een vergoeding als u wegens een echtscheiding plots niet meer kunt gaan.

U kunt kiezen voor een kortlopende verzekering of een doorlopende, voor als u vaak op reis gaat. Dan is een doorlopende verzekering een goedkopere oplossing.

Vakantiehuiswinkel | Ontwerp & Ontwikkeling Vyrex Solutions | © 2018

Registreren

Open chat
Hallo,
Hoe kunnen wij u helpen?
Powered by