NIEUWSBRIEF CONTACT

Tijdelijk huren door omstandigheden

Plotsklaps heeft u op korte termijn een woning nodig; bij voorkeur voor een all in prijs en als het even kan op een goede plek en met faciliteiten

Veilig en hoogwaardig tijdelijk wonen

Vakantiehuiswinkel.nl werkt met “dochter” Huurnutijdelijk.nl. Ze garanderen dat u zich snel thuis voelt op een veilige en hoogwaardige plek die geheel bij u past. Zorgeloos geregeld op basis van een correcte juridische overeenkomst en met een all in prijs. Hun specialisatie is huizen op recreatieparken. Door die professionele focus bieden zij u op dit specifieke terrein alle mogelijke voordelen. Zowel zakelijk als voor particulieren. Het grote voordeel? U woont tijdelijk in een zeer ontspannen omgeving.

Voor meer informatie

“Hallo mijn naam is Gery Vijge”
T: 085-3032844
E: info@vakantiehuiswinkel.nl

Huur nu tijdelijk

Huurnutijdelijk.nl is een gespecialiseerd bedrijf, 100% gericht op het direct oplossen van uw tijdelijke woonprobleem. Hoe groot of klein en waar in Nederland dan ook. Ons succesvolle onderscheid? Tijdelijk huren in een mooie residence en niet op een camping, zónder duurder te zijn. Compleet, geen bijkomende kosten, eigen woningen en scherper all in tarief. Wij bieden dus een complete afhandeling. Van aanvraag tot sleuteloverhandiging zonder bijkomende kosten en checks als bemiddelingskosten, BKR toetsing, administratiekosten en afhandelingskosten. Huurnutijdelijk.nl onderscheidt zich vooral door het bezit van eigen woningen en een all in tarief dat scherper is dan elders in de markt. Kortom, wij zijn gewoon duidelijker en helderder dan alle andere aanbieders

Flexibel huren

Flexibel huren vanaf één week, van comfortabel tot zeer luxe. Welke tijdelijke woning u ook kiest: u heeft altijd tv, internet, en, indien gewenst, schoonmaak. Uw tijdelijke woning is volledig gemeubileerd en u bent 100% ontzorgd door vooraf afgesproken prijzen. De minimale boekingsperiode is een week. De huur is daarna wekelijks opzegbaar. Huurnutijdelijk.nl garandeert u een complete afhandeling van aanvraag to sleuteloverhandiging. Zonder bijkomende (bemiddelings)kosten en checks zoals bij de BKR. Wij maken het verschil doordat wij onder andere eigen woningen bezitten, een transparant en extreem concurrerend all in tarief vragen én u 100% duidelijkheid bieden.

U bent nu bij Huren: Tijdelijk huren door omstandigheden

Vakantiehuis winkel is het grootste onafhankelijke platform voor de aan of verkoop van uw recreatiewoning in Nederland

Adverteren op onze site is geheel gratis . Vakantiehuiswinkel geeft u ook de mogelijkheid alle mogelijke internet sites voor de verkoop van uw vakantiehuis in te zetten inclusief jaap.nl tegen de allerlaagste kosten in Nederland. Daarnaast kunt u via vakantiehuiswinkel ook kiezen een in recreatiewoningen gespecialiseerde makelaar in te schakelen. U wordt begeleid bij de verkoop van uw vakantiehuis of geheel ontzorgd indien gewenst. Bent u op zoek naar een vakantiehuis vul dan een gratis zoekopdracht in en ontvang wekelijks uit de ruim 12000 te koop staande woningen in Nederland het gewenste aanbod.

Vakantiehuiswinkel | Ontwerp & Ontwikkeling Vyrex Solutions | © 2018
×
Hallo,
Hoe kunnen wij u helpen?