Prijzen

Producten voor uw recreatiewoning

Om de aankoop en verkoop van uw recreatiewoning gemakkelijker te maken, hebben wij een aantal producten voor u samengesteld.

U kunt direct starten met de verkoop van uw vakantiehuis door deze kosteloos op onze website te plaatsen, wilt u direct starten klik dan hier.

Producten voor aankoop

Om veilig een recreatiewoning aan te kopen hebben wij een aantal producten samengesteld die u daarbij kunnen helpen. Zo kan het zijn dat u professionele ondersteuning wenst bij het zoeken naar de juiste recreatiewoning.

Of u heeft al een recreatiewoning op het oog en overweegd deze zelf aan te kopen Vakantiehuiswinkel kan u daarbij de nodige informatie duidelijk aanleveren. Wij werken samen met makelaars welke op basis van no cure no pay werken, zo heeft u voor de aankoop van uw recreatiewoning voldoende mogelijkheden om deze droom uit te zien komen.

No cure no pay

“Veilig kopen”

Veilig aankopen op basis van No cure No pay, volledig professionele ondersteuning.

No Cure No pay

Pakket 1

“Kies de juiste woning”

Wij zoeken samen naar de juiste woning en geven een aankoopadvies

€ 895,-

Pakket 2

“Kopen met zekerheid”

Wij kopen samen met u de woning aan en begeleiden u tot en met notaris.

€ 995,-

Zelf verkopen

Uw recreatiewoning plaatsen op onze website is eenvoudig en kosteloos. Zonder verrassingen of addertjes onder het gras kunt u vrijblijvend gebruik maken van onze website en u aansluiten op het grootste portaal in vakantiewoningen van Nederland.

Wij hebben voor u standaard een pakket samengesteld, welke vanwege ons 15 jarig bestaan tijdelijk gratis is. De plaatsing geld voor 1 jaar en eindigt automatisch. Daarmee kunt u starten met de verkoop van uw woning.  Natuurlijk kunt u ook kiezen uw woning zo snel als mogelijk te verkopen en maak daarvoor een keuze uit een van onze pakketten

Start

Zelf verkopen

Plaats uw woning geheel vrijblijvend op onze website, zonder verdere addertjes.

Tijdelijk gratis

Plaats zelf uw woning op de website

Uitgebreid

Sneller verkopen

Bespaar honderden euro’s en plaats uw woning op belangrijke andere sites.

€ 189,-

Wij plaatsen uw woning op de website

Compleet

Snelst verkopen

Uw woning krijgt alle aandacht totdat deze is verkocht op 15 verkoop sites.

€ 395,-

Wij plaatsen uw woning op de website

Met een makelaar verkopen

U krijgt van ons advies over de juiste vraagprijs, een prominente plaats op onze website en doorplaatsingen totdat uw recreatiewoning verkocht is. Daarnaast ontvangt u advies van de makelaar voor een spoedige verkoop van uw woning. U kunt er ook voor kiezen om de verkoopopdracht aan vakantiehuiswinkel te geven dan regelen wij verder alles. Wij hebben hiervoor pakketten samengesteld zodat u een juiste keuze kunt maken.

Samen verkopen

Samen met een makelaar

Wij doen de marketing en verkoop u de bezichtigingen.

Starttarief

€ 250,-

Makelaar

verkoopt

Wij doen alles en zetten alles in om z.s.m uw woning te verkopen.

Starttarief

€ 949,-

Recreatiewoning | Kopen | Verkopen | Vakantiehuiswinkel.nl

Verkoopversnellers

Naast onze standaard producten hebben wij een aantal producten ontwikkeld waarmee u de verkoop van uw recreatiewoning kan versnellen. Om een verkoopversneller te activeren dient u wel eerst ervoor te zorgen dat uw woning bij ons op de website is geplaatst en goedgekeurd. Sommige van onze standaardproducten bevatten van zichzelf uit al verkoopversnellers. Hier heeft u zelf de mogelijkheid om een keuze te maken.

Woning booster

Uw advertentie extra opvallend

Zet uw recreatiewoning in de spotlight met onze woningbooster. Uw woning direct op onze homepage voor de grootste exposure.

€ 25,-

Foto bewerking

Nette foto’s verkopen beter

U levert ons de foto’s aan en wij zorgen ervoor dat deze netjes worden gepresenteerd bij uw recreatiewoning. Voor een optimale indruk.

€ 65,-

Google

Internetmarketing op maat

Uw recreatiewoning sneller zichtbaar in de zoekmachine van google. Uw woning wordt nog sneller gevonden met een goede tekst

€ 25,-

Specials

Vakantiehuiswinkel heeft een aantal exclusieve diensten ontwikkeld special voor uw recreatiewoning. Met deze diensten kunnen we de effectiviteit van het verkopen nog meer verhogen. Zo is het mogelijk om een eigen website te maken voor uw recreatiewoning waarmee u nog meer aandacht trekt of door te plaatsen vanuit uw dashboard naar Funda en Marktplaats.

Funda en Marktplaats

Voor nog meer kans op een verkoop

Zet uw recreatiewoning in de spotlight. Wij plaatsen uw woning door op Funda en Marktplaats. De plaatsing kan 3-5 werkdagen duren.

€ 495,-

Extra booster

Val nog meer op en vergroot

Google optimalisering en een dubbel zo grote advertentie in de zoekresultaten. Het optimaliseren voor google kan 3-5 werkdagen duren.

€ 29,-

Een woningwebsite

Verras uw mogelijke kopers

Uw recreatiewoning krijgt een persoonlijke pagina zichtbaar in de zoekmachine van google. Uw woning wordt nog sneller gevonden.

€ 29,-

Meer weten

Een recreatiewoning verkopen is al ingewikkeld genoeg, we kunnen ons voorstellen dat u nog vragen heeft die u niet zo snel terugvindt op onze website. Wij staan voor u klaar en u kunt op verschillende manieren contact met ons opnemen om uw vragen te stellen.

Vakantiehuiswinkel | Ontwerp & Ontwikkeling Vyrex Solutions | © 2018
Hallo,
Hoe kunnen wij u helpen?
Powered by