Prijzen

Producten voor uw recreatiewoning

Om de aankoop en verkoop van uw recreatiewoning gemakkelijker te maken, hebben wij een aantal producten voor u samengesteld.

U kunt direct starten met de verkoop van uw vakantiehuis door deze kosteloos op onze website te plaatsen, wilt u direct starten klik dan hier.

Producten voor aankoop

Om veilig en zo scherp als mogelijk een recreatiewoning aan te kopen hebben wij een aantal diensten samengesteld. Wij werken samen met mijnrecreatiemakelaars welke ook op basis van no cure no pay werken.

Meer weten?

No cure no pay

“Veilig kopen”

Veilig aankopen op basis van No cure No pay, volledig professionele ondersteuning.

No Cure No pay

Pakket 1

“Kies de juiste woning”

Wij zoeken samen naar de juiste woning en geven een aankoopadvies

€ 895,-

Pakket 2

“Kopen met zekerheid”

Voorkom de 11 meest gemaakte fouten bij de koop van uw vakantiewoning.

€ 995,-

Zelf verkopen

Uw recreatiewoning plaatsen op onze website is eenvoudig en kosteloos. Zonder verrassingen of addertjes onder het gras kunt u vrijblijvend gebruik maken van onze advertentie mogelijkheden.

Wij hebben voor u standaard een gratis pakket samengesteld. De plaatsing geld voor 1 jaar en eindigt automatisch. Daarmee kunt u direct starten met de verkoop.

Meer weten?

Start

Zelf verkopen

Plaats uw woning geheel vrijblijvend op onze website, zonder verdere addertjes.

Tijdelijk gratis

Plaats zelf uw woning op de website

Uitgebreid

Sneller verkopen

Bespaar honderden euro’s en plaats uw woning op belangrijke andere sites.

€ 189,-

Wij plaatsen uw woning op de website

Compleet

Snelst verkopen

Uw woning krijgt alle aandacht totdat deze is verkocht op 15 verkoop sites.

€ 395,-

Wij plaatsen uw woning op de website

Met een makelaar verkopen

U krijgt van ons advies over de juiste vraagprijs, een prominente plaats op onze website en doorplaatsingen totdat uw recreatiewoning verkocht is. Daarnaast ontvangt u advies van de makelaar voor een spoedige verkoop van uw woning. U kunt er ook voor kiezen om de verkoopopdracht aan vakantiehuiswinkel te geven dan regelen wij verder alles. Wij hebben hiervoor pakketten samengesteld zodat u een juiste keuze kunt maken.

Meer weten?

Samen verkopen

Samen met een makelaar

Wij doen de marketing en verkoop u de bezichtigingen.

Starttarief

€ 250,-

Makelaar

verkoopt

Wij doen alles en zetten alles in om z.s.m uw woning te verkopen.

Starttarief

€ 949,-

Recreatiewoning | Kopen | Verkopen | Vakantiehuiswinkel.nl

Verkoopversnellers

Nadat u een keuze heeft gemaakt uit onze advertentie mogelijkheden, hebben wij een aantal producten waarmee u de verkoop van uw recreatiewoning kunt versnellen. Om een verkoopversneller te activeren dient u dus wel eerst ervoor te zorgen dat uw woning bij ons op de website is geplaatst.
Dit kan al met het de gratis plaatsing.

Meer weten?

Woning booster

Uw advertentie extra opvallend

Zet uw recreatiewoning in de spotlight met onze woningbooster. Uw woning direct op onze homepage voor de grootste exposure.

€ 25,-

Brochure van de woning

Professioneel, digitaal en tastbaar

Plaats uw woning op Vakantiehuiswinkel en bestel een brochure. Voor een optimale indruk. U heeft gelijk iets mee te geven bij een bezichtiging.

€ 25,-

Google

Internetmarketing op maat

Uw recreatiewoning sneller zichtbaar in de zoekmachine van google. Uw woning wordt nog sneller gevonden met een goede tekst

€ 25,-

Specials

Vakantiehuiswinkel heeft een aantal exclusieve unieke diensten ontwikkeld special voor uw recreatiewoning. Plaats uw recreatiewoning op onze site en maak een keuze. Het is zelf het mogelijk om direct een eigen website te krijgen voor uw recreatiewoning.

Meer weten?

Funda en Marktplaats

Voor nog meer kans op een verkoop

Zet uw recreatiewoning in de spotlight. Wij plaatsen uw woning door op Funda en Marktplaats. De plaatsing kan 3-5 werkdagen duren.

€ 495,-

Extra booster

Val nog meer op en vergroot

Google optimalisering en een dubbel zo grote advertentie in de zoekresultaten. Het optimaliseren voor google kan 3-5 werkdagen duren.

€ 29,-

Een woningwebsite

Verras uw mogelijke kopers

Uw recreatiewoning krijgt een persoonlijke pagina zichtbaar in de zoekmachine van google. Uw woning wordt nog sneller gevonden.

€ 29,-

Meer weten

Een recreatiewoning verkopen is al ingewikkeld genoeg, we kunnen ons voorstellen dat u nog vragen heeft die u niet zo snel terugvindt op onze website. Wij staan voor u klaar en u kunt op verschillende manieren contact met ons opnemen om uw vragen te stellen.

Vakantiehuiswinkel | Ontwerp & Ontwikkeling Vyrex Solutions | © 2018

Registreren