Plaats een zoekopdracht

Zoeken met Vakantiehuiswinkel
  • Geplaatst door admin in Nieuws
  • Share

Op zoek naar een vakantiehuis of recreatiewoning? Met enkele klikken heeft u dit bij vakantiehuiswinkel geregeld daarna ontvangt u van ons vrijblijvend wekelijks het allernieuwste gewenste aanbod uit de ruim 12.000 te koop staande woningen in Nederland. Daarnaast kunt u exclusief gebruik maken van onze diensten die wij alleen aanbieden aan onze winkelaars. Bespaar uzelf veel tijd en schrijft u zich vandaag nog in, zonder enige verplichting. U kunt uiteraard ook direct naar ons aanbod en alles zelf doen.

Een zoekopdracht plaatsen kunt u gemakkelijk doen door op deze link te klikken.

Wij zoeken in alle parken en onderhands aanbod, daarnaast zijn wij aangesloten bij belangrijke verkoopkanalen zoals: Second Home, Funda, Jaap, Huislijn, Huizenzoeker en nog veel meer. Indien gewenst kunnen wij ook voor u zoeken in bijvoorbeeld Duitsland door onze samenwerking met onze duitse partners.

Vakantiehuiswinkel is het grootste onafhankelijke platform voor de aan of verkoop van uw recreatiewoning in Nederland. Adverteren op onze site is geheel gratis. Vakantiehuiswinkel geeft u daarnaast de mogelijkheid om een gespecialiseerde makelaar in te schakelen. U wordt begeleid bij de verkoop van uw recreatiewoning of geheel ontzorgd indien gewenst.

Vakantiehuiswinkel | Ontwerp & Ontwikkeling Vyrex Solutions | © 2018

Registreren

Open chat
Hallo,
Hoe kunnen wij u helpen?
Powered by