NIEUWSBRIEF CONTACT

Particulier adverteren

U wenst uw woning snel en tegen de allerlaagste prijs onder de aandacht van miljoenen mensen te brengen.
Kijk hieronder en start uw verkoop vandaag nog.

Snellere verkoop met een makelaar

Onderzoeken van de brancheorganisaties maken duidelijk dat u aantoonbaar sneller verkoopt met een makelaar.
Het opgebouwde netwerk van de makelaar aan mogelijke kopers in combinatie met het feit dat klanten het kopen van een recreatiewoning van een makelaar
“betrouwbaarder” vinden ligt hieraan ten grondslag.

 

Via Vakantiehuiswinkel.nl

Makelaars via Vakantiehuiswinkel.nl voegen hieraan toe hun specialisatie in de verkoop van recreatiewoningen en de mogelijkheid via Vakantiehuiswinkel.nl, het grootste verkoopplatform in Nederland, voor de te verkopen woningen te activeren. Een garantie op verkoop bestaat nooit, wel de wetenschap er alles via Vakantiehuiswinkel.nl aan te doen.

Direct online en nergens goedkoper

Vakantiehuiswinkel.nl heeft diverse pakketten samengesteld om te verkopen, gebaseerd op de tijd die u heeft om tot de verkoop te komen. Gemiddeld duurt de verkoop in Nederland rond de 22 maanden. Daarnaast wordt een recreatiewoning mét een makelaar aantoonbaar sneller verkocht dan zònder makelaar. Op dit moment kiest ca. 72% van de verkopers ervoor om met een makelaar te werken. Weest u zich ervan bewust dat een makelaar die in de reguliere woningsector opereert andere vaardigheden heeft. Kiezen voor in recreatiewoningen gespecialiseerde makelaars werkt altijd beter.

Verkoopmakelaar

Verkoopmakelaars zijn verantwoordelijk voor:

  • Advies over de juiste verkoopprijs (op basis van taxatie)
  • Bepalen van de verkoopstrategie
  • Actief zoeken naar potentiële kopers
  • Ontvangen en rondleiden van geïnteresseerde kopers
  • Voeren van onderhandelingen met de aankopende partij
  • Uitwerken van een verkoopcontract
  • Begeleiden bij notariële zaken en eventuele juridische bijkomstigheden

De meeste makelaars en makelaarskantoren zijn in staat beide rollen (aan- en verkoopmakelaar) te vervullen, maar ze mogen nooit bij dezelfde woning als aan- en verkoopmakelaar optreden. Dit omdat kopers en verkopers tegenstrijdige belangen hebben.

U bent nu bij Adverteren: Woningen plaatsen particulieren

Vakantiehuis winkel is het grootste onafhankelijke platform voor de aan of verkoop van uw recreatiewoning in Nederland

Adverteren op onze site is geheel gratis . Vakantiehuiswinkel geeft u ook de mogelijkheid alle mogelijke internet sites voor de verkoop van uw vakantiehuis in te zetten inclusief jaap.nl tegen de allerlaagste kosten in Nederland. Daarnaast kunt u via vakantiehuiswinkel ook kiezen een in recreatiewoningen gespecialiseerde makelaar in te schakelen. U wordt begeleid bij de verkoop van uw vakantiehuis of geheel ontzorgd indien gewenst. Bent u op zoek naar een vakantiehuis vul dan een gratis zoekopdracht in en ontvang wekelijks uit de ruim 12000 te koop staande woningen in Nederland het gewenste aanbod.

Vakantiehuiswinkel | Ontwerp & Ontwikkeling Vyrex Solutions | © 2018
×
Hallo,
Hoe kunnen wij u helpen?