Park Zeegser Duinen

Schipborgerweg 19, 9483 TL, Zeegse
085-3032846

EXCLUSIEF EN MIDDEN IN DE NATUUR


Rust, ruimte en groen. Het verlangen er naar groeit. Net zoals de vraag naar verantwoord recreëren. Bij recreatiepark De Zeegser Duinen kunt u exclusief investeren en recreëren in een 5-sterren bekroond Nationaal Park. Slechts twee natuurgebieden in Nederland hebben deze 5-sterren nominatie en Nationaal Park Drentsche Aa is daar één van. Een ongerept stukje Nederland in het noorden van Drenthe waar een eeuwenoude beek, de Drentsche Aa, kronkelend haar weg vind door de gevarieerde natuur langs heidevelden, zandverstuivingen, bossen en weilanden. Ook het stadse leven van Groningen (20 min. rijden) en Assen (15 min. rijden) is binnen handbereik.


De woningen zijn ontworpen rondom de aanwezige natuur, ze gaan op in de omgeving. Alle exclusieve 4-, 6- en 8-persoons recreatie lodges staan op ruime kavels, waar u volop kunt genieten van het buitenleven dat Drenthe u te bieden heeft. Rendement op uw investering wordt verzorgd door Dutchen.


Dutchen vakantieverblijven met zo’n 20 vakantieparken kiest uitsluitend voor verhuur van luxe vakantiehuizen op kleinschalige vakantieparken met een unieke ligging.

Faciliteiten en Kenmerken

Algemeen
Supermarkt
Wifi op resort
Receptie
Omgeving
Nationaal Park
Ontdek Oerdrenthe
Gastronomie
Eten & Drinken
Restaurant
Eetcafé / bar
Snackbar

Praktische informatie

Aanbod van het park

Topwoning

Drenthe, Zeegse

Makelaar via Vakantiehuiswinkel

Ligging:  Rust, ruimte en genieten op een geweldige locatie. Park De Zeegser Duinen gelegen midden in het vijfsterren natuurgebied Drentsche Aa biedt luxe recreatiewoningen aan die prachtig pass

2
2
€185.000
Reageer
Vakantiehuiswinkel | Ontwerp & Ontwikkeling Vyrex Solutions | © 2018

Registreren

Open chat
Hallo,
Hoe kunnen wij u helpen?
Powered by