Kopen | Aankopen | Recreatiewoning | Vakantiehuiswinkel.nl

Samen kopen

De aankoopmakelaar zoekt samen met u de ideale recreatiewoning voor uw doelen. Uiteraard tegen de beste prijs en volstrekt transparante condities, zonder achteraf te hoeven wakker liggen.

U WENST ONDERSTEUNING

De aankoopmakelaar kent veel valkuilen en heeft specifieke kennis over de recreatiewoning markt. Kijkt u maar eens bij relevante onderwerpen rechts onderaan “waar teken ik eigenlijk allemaal voor” en “de 11 meest gemaakte fouten”. U wenst geen overbodige risico’s te lopen en zeker niet teveel voor de woning te betalen. Wij werken samen met makelaars welke op basis van no cure no pay werken. Zij begeleiden u van A tot Z en u betaalt uitsluitend een gering percentage van de door hen bereikte besparingen. Geen extra kosten, maar besparingen met professionele begeleiding van een aankoopmakelaar.

Bestel dit product

No Cure No Pay

Bij het kopen van een recreatiewoning wilt u natuurlijk zoveel mogelijk zekerheid. U wilt niet voor nare verrassingen komen te staan en u wilt kopen voor de best mogelijke prijs. Met ons No Cure No Pay pakket kunt u dit het makkelijkst bereiken. Onze aankoopmakelaar helpt u gedurende het gehele aankoop traject en behaalt met u samen het beste resultaat.

Bekijk hieronder welke stappen wij voor u ondernemen.

VOOR MEER INFORMATIE

Supportdesk | Contact | Vakantiehuiswinkel.nl

“Neem contact met ons op”
T: 085-3032846
E: info@vakantiehuiswinkel.nl

Stap 1: “Maak de juiste keuze”

De makelaar neemt de tijd om samen met u uw exacte wensen met betrekking tot uw recreatiewoning door te nemen en met u te bespreken waarvoor u deze gaat gebruiken.

  1. Koop- of huurgrond, eventueel erfpacht, wat zijn de voor- en nadelen hiervan.
  2. Waar zoekt u een woning en is dat verstandig bij eventuele verkoop.
  3. Hoeveel slaapkamers, ruimte en grond heeft u echt nodig.
  4. Welke bouw of stijl van de woning heeft uw voorkeur.
  5. Wat is uw budget en heeft u eventueel een financiering nodig.

Wat is uw budget en heeft u eventueel financiering nodig? De makelaar kan u hierover informeren. Hij bespreekt met u het aanbod en de marktontwikkelingen en adviseert u op basis van zijn zeer specifieke, in recreatiewoningen opgebouwde, ervaring.

Vakantiehuiswinkel heeft niet alleen ruim 3.200 particuliere woningen in het aanbod, maar werkt ook samen met nagenoeg alle grote partijen in Nederland welke vakantiehuizen aanbieden. Uw aankoopmakelaar maakt hier gebruik van om tot voorstellen te komen. Wekelijks ontvangt u een geselecteerd aanbod.

Recreatiewoning | Kopen | Verkopen | Vakantiehuiswinkel.nl
Recreatiewoning | Kopen | Verkopen | Vakantiehuiswinkel.nl

Stap 2: “Veilig aankopen”

Wanneer u recreatiewoning gezien heeft welke u aanspreekt regelt uw makelaar een bezichtiging.

De aankoopmakelaar kijkt met geheel andere ogen naar uw keuze: is eventueel gewenst verhuur goed mogelijk, wat zijn de aandachtspunten van de recreatiewoning, is de ligging goed, hoe goed zijn het onderhoud en de staat van de recreatiewoning (elektra, isolatie, dakbeddeking, verontreiniging). Bij fikse twijfels zal hij adviseren om eventueel een bouwkundig onderzoek te laten verrichten.

Daarnaast bekijkt hij op basis van eerder verkochte woningen, marktkennis en aanbod of de vraagprijs reëel is. Wanneer dit alles juist is kan de makelaar extra onderzoek doen.

Denk aan eventueel energielabel, de bestemmingsplannen, kadastercheck, gemeentelijke of provinciale gegevens en ruimtelijke ordening. Is er een vereniging van eigenaren en wat betekent dit voor u. Hierna bent u klaar voor een eventueel tweede bezoek om mogelijk tot onderhandeling over te gaan.

Stap 3: “Messcherp kopen”

Recreatiewoningen kennen vaak een geheel andere biedingstrategie dan reguliere woningen. Uw aankoopmakelaar is uitsluitend gespecialiseerd in recreatiewoningen en heeft zodoende veel ervaring met het aankopen voor de scherpst mogelijke prijs.

Gebruikt u de recreatiewoning ook voor verhuur, dan zal hij de vaste en variabele kosten inzichtelijk maken en op verlagingen hierop aansturen. Bij overeenstemming zorgt hij voor een juiste aankoopspecificatie (belastingvoordeel box 3) en checkt vooraf de leverings- en annuleringsvoorwaarden.

Natuurlijk wordt bij huurgrond het recht van opstal besproken. Tevens worden de ontbindende voorwaarden duidelijk besproken zodat u nooit bij Tros Radar terecht komt.

Accepteert de verkoper het bod dan wordt de aankoopovereenkomst ondertekend met vastlegging van de onder stap 3 genoemde punten.

De makelaar bekijkt hierna ook het parkreglement met al zijn facetten en de eventuele verhuurovereenkomst plus exploitatieovereenkomst. Is dit na bestudering ook goed dan adviseert hij u geen gebruik te maken van uw bedenktijd.

Als u een recreatiewoning met grond heeft gekocht vindt de overdracht plaats bij de notaris. Afhankelijk van de situatie heeft u te maken met overdrachtsbelasting van 2% of 6%. De makelaar begeleidt u bij de conceptovereenkomsten en ook bij de akte van levering.

Daarnaast bekijkt hij samen met u vóór de overdracht de staat van de recreatiewoning en de afhandeling van de reeds eerder geconstateerde opleveringspunten. De mogelijke BTW-teruggave wordt geregeld en de eventuele erfdienstbaarheden bekeken.

Recreatiewoning | Kopen | Verkopen | Vakantiehuiswinkel.nl

Vakantiehuiswinkel is het grootste onafhankelijke platform voor het kopen van uw recreatiewoning in Nederland

Het kopen of verkopen van uw recreatiewoning op onze site is geheel gratis. Vakantiehuiswinkel is het grootste onafhankelijke platform voor de aankoop en verkoop van recreatiewoningen in Nederland.

Vakantiehuiswinkel geeft u de mogelijkheid om uw recreatiewoning te plaatsen op de website, de recreatiewoning te beheren via een gebruiksvriendelijk dashboard en de recreatiewoning door te plaatsen naar andere websites zoals: Funda, Jaap, Secondhome, Huislijn en nog veel meer websites.

Bij vakantiehuiswinkel heeft u de mogelijkheid om een in recreatiewoningen gespecialiseerde verkoopmakelaar of aankoopmakelaar in te schakelen voor uw recreatiewoning. Daarmee wordt u begeleid met de verkoop of aankoop van uw recreatiewoning, of indien u dit wenst geheel ontzorgt. Bent u op zoek naar een recreatiewoning vul dan geheel vrijblijvend onze zoekopdracht in, hiermee sturen wij u wekelijks uw gewenste aanbod geselecteerd uit de ruim 12.000 recreatiewoningen die in Nederland in de verkoop staan.

Vakantiehuiswinkel | Ontwerp & Ontwikkeling Vyrex Solutions | © 2018
×
Hallo,
Hoe kunnen wij u helpen?