Kopen | Aankopen | Recreatiewoning | Vakantiehuiswinkel.nl

Deels samen kopen

U weet veel over de recreatiewoningmarkt en kent de valkuilen en specifieke contracten, maar toch zoekt u bij het aankopen bevestiging met de daarbij behorende ‘second opinion’

U WENST HULP VAN EEN SPECIALIST

Aankopen van een recreatiewoning kan het beste met een specialist. Stel u bent op zoek naar een tweede huis. Waar begint u met zoeken? Hoe voorkomt u een miskoop? Is de prijs reëel? Neem contact met ons op en wij stellen u voor aan zelfstandige onafhankelijke makelaars, gespecialiseerd in het aankopen van recreatiewoningen, om met u tot de juiste antwoorden te komen. U kunt deze makelaar voor het gehele aankooptraject inzetten of voor een deel daarvan. Hieronder vindt u ons No Cure No Pay pakket.

Bestel dit product

No Cure No Pay

Bij het kopen van een recreatiewoning wilt u natuurlijk zoveel mogelijk zekerheid. U wilt niet voor nare verrassingen komen te staan en u wilt kopen voor de best mogelijke prijs. Met ons No Cure No Pay pakket kunt u dit het makkelijkst bereiken. Onze aankoopmakelaar helpt u gedurende het gehele aankoop traject en behaalt met u samen het beste resultaat.

Bekijk hier de standaard overeenkomst zonder kleine letters.

Het No Cure No Pay pakket bevat alle voordelen van de drie losse pakketten hieronder.

 

Maak de juiste keuze + Messcherp kopen + Veilig aankopen = NO CURE NO PAY

VOOR MEER INFORMATIE

Supportdesk | Contact | Vakantiehuiswinkel.nl

“Neem contact met ons op”
T: 085-3032846
E: info@vakantiehuiswinkel.nl

Maak de juiste keuze € 495,-

De makelaar neemt de tijd om samen met u uw exacte wensen met betrekking tot uw recreatiewoning door te nemen en met u te bespreken waarvoor u de recreatiewoning gaat gebruiken.

 1. Koop- of huurgrond, eventueel erfpacht, wat zijn de voor- en nadelen hiervan.
 2. Waar zoekt u een woning en is dat verstandig bij eventuele verkoop.
 3. Hoeveel slaapkamers, ruimte en grond heeft u echt nodig.
 4. Welke bouw of stijl van de woning heeft uw voorkeur.
 5. Wat is uw budget en heeft u eventueel een financiering nodig.

De makelaar kan u hierover informeren, vervolgens bespreekt hij met u het aanbod en de marktontwikkelingen en adviseert hij u op basis van zijn zeer specifieke, in recreatiewoningen opgebouwde, ervaring.

Vakantiehuiswinkel heeft niet alleen ruim 3.200 particuliere woningen in het aanbod, maar werkt ook samen met nagenoeg alle grote partijen in Nederland welke vakantiehuizen aanbieden. Uw makelaar maakt hier gebruik van om tot voorstellen te komen. Wekelijks ontvangt u een geselecteerd aanbod.

Bestel dit product

Vakantiehuiswinkel | Maak de juiste keuze | Product

Bestel dit product

Vakantiehuiswinkel | Product | Veilig aankopen

Veilig aankopen € 395,-

Wanneer u een recreatiewoning gezien heeft welke u aanspreekt, regelt uw makelaar een bezichtiging. De makelaar kijkt met geheel andere ogen naar uw keuze dan uzelf:

Is eventueel gewenste verhuur mogelijk
Wat zijn de aandachtspunten van de recreatiewoning
Is de ligging goed
Hoe goed zijn het onderhoud en de staat van de recreatiewoning

Denk daarbij aan: elektra, isolatie, dakbedekking, verontreiniging etc.. Bij fikse twijfels zal hij eventueel adviseren een bouwkundig onderzoek te laten verrichten.

Daarnaast bekijkt hij op basis van eerder verkochte woningen, marktkennis en aanbod of de vraagprijs reëel is. Wanneer dit alles goed lijkt te zitten kan de makelaar extra onderzoek doen. Denk daarbij aan:

 1. Een eventueel energielabel
 2. De bestemmingsplannen
 3. De kadastercheck
 4. Gegevens van gemeente of provincie en ruimtelijke ordening
 5. Is er een vereniging van eigenaren en wat betekent dit voor u

Hierna bent u klaar voor een eventueel tweede bezoek om mogelijk tot onderhandeling over te gaan.

Messcherp aankopen € 995,-

Recreatiewoningen kennen vaak een geheel andere biedingstrategie dan reguliere woningen. Als makelaar uitsluitend gespecialiseerd in recreatiewoningen heeft uw makelaar heel veel ervaring met het aankopen voor de scherpst mogelijke prijs.

Gebruikt u de recreatiewoning ook voor verhuur, dan zal hij:

 1. De vaste en variabele kosten inzichtelijk maken en trachten te verlagen
 2. Zorgen voor een juiste aankoopspecificatie (belastingvoordeel box 3)
 3. Vooraf een check doen op de leverings- en annuleringsvoorwaarden
 4. Natuurlijk wordt bij huurgrond het recht van opstal besproken, tevens worden de ontbindende voorwaarden duidelijk besproken zodat u nooit bij Tros Radar terecht komt.

Wat is het echte rendement

Accepteert de verkoper het bod dan wordt de aankoopovereenkomst ondertekend met vastlegging van de onder stap 3 genoemde punten.

De makelaar bekijkt :

 1. Het parkreglement met al zijn facetten
 2. De eventuele verhuurovereenkomst
 3. De exploitatieovereenkomst

Zie ook, waar teken ik allemaal voor

Blijkt dit alles na uitgebreide bestudering ook goed te zitten, dan adviseert hij u tot aankoop al of niet met voorbehoud financiering over te gaan.

Als u een recreatiewoning met grond heeft gekocht vindt de overdracht plaats bij de notaris. Afhankelijk van de situatie heeft u te maken met overdrachtsbelasting van 2% of 6%. De makelaar begeleidt u bij:

 1. De conceptovereenkomsten
 2. De akte van levering

Daarnaast bekijkt hij samen met u vóór de overdracht de staat van de recreatiewoning en de afhandeling van eerder geconstateerde opleveringspunten. De mogelijke BTW-teruggave wordt geregeld en de eventuele erfdienstbaarheden bekeken.

Bestel dit product

Vakantiehuiswinkel | Product | Messcherp aankopen

Vakantiehuis winkel is het grootste onafhankelijke platform voor de aan of verkoop van uw recreatiewoning in Nederland

Adverteren op onze site is geheel gratis. Vakantiehuiswinkel geeft u ook de mogelijkheid andere relevante internet sites voor de verkoop van uw vakantiehuis in te zetten, inclusief jaap.nl, tegen de allerlaagste kosten in Nederland. Daarnaast kunt u via vakantiehuiswinkel ook ervoor kiezen om een in recreatiewoningen gespecialiseerde makelaar in te schakelen. U wordt begeleid bij de verkoop van uw vakantiehuis of geheel ontzorgd indien gewenst. Bent u op zoek naar een recreatiewoning, vul dan geheel vrijblijvend onze zoekopdracht in. Wij sturen u hierna wekelijks uw gewenste aanbod, geselecteerd uit de ruim 12.000 recreatiewoningen die in Nederland in de verkoop staan.

Vakantiehuiswinkel | Ontwerp & Ontwikkeling Vyrex Solutions | © 2018
×
Hallo,
Hoe kunnen wij u helpen?