NIEUWSBRIEF CONTACT

WAAROM ZIJN WIJ ER?

Een recreatiewoning kopen of verkopen vraagt een flink portie kennis van de markt. Wij werken alleen met in recreatiewoningen gespecialiseerde makelaars. U kunt indien gewenst op no cure no pay samenwerken. Dus geen kosten zonder resultaat en 100% duidelijkheid. Wij zijn volledig onafhankelijk en dienen geen grotere organisatie of andere belangen dan die van u.

Even voorstellen

Klanten kiezen voor ons als ze:

 • Snel en voordelig hun vakantiehuis wensen te verkopen
 • Veilig en tegen de allerscherpste aankoop prijs wensen te kopen
 • Problemen willen oplossen met verkoper /park eigenaar
 • Informatie wensen over aan of verkopen
 • Een aankoop willen annuleren
 • Angstig zijn voor addertjes onder het gras
 • Professionaliteit vragen en service verwachten

Waarmee onderscheiden wij ons

 • Door onze nr. 1 positie bij Google krijgen wij veel bezoekers in onze winkel
 • Wij hebben de allerscherpste en meest transparante tarieven weten te bedingen
 • Samenwerking met gespecialiseerde makelaars, taxateurs en bouwkundigen
 • Adverteren en zoeken in combinatie met onze sevicedesk is geheel gratis
 • Wij werken samen met de allergrootste portals in Nederland en Duitsland

De mensen achter Vakantiehuiswinkel

Antoinekleur
Antoine Kraneveld

Vanaf mijn 19e heb ik altijd in de dienstverlening voor consumenten gewerkt. Van klein tot middelgroot bedrijf, tot en met internationals als Aegon. Mijn laatste functie was die van Plv. Algemeen Directeur Scheidegger opleidingen. Sinds 2009 ben ik actief in de recreatiewereld. Gestart als sales- en marketing manager bij een van de allergrootse parkorganisaties in Nederland. Sinds 2014 werkzaam bij Vakantiehuiswinkel.nl. Ik ben hier sinds 2016 eigenaar van en vooral met de ontwikkeling van het concept en van Salesz (onze zakelijke dienstverlening) bezig. Daarnaast begeleid ik klanten die aankopen voor het rendement. Ik heb ontzettend leuk werk en dat ervaar ik elke dag. Veel vrijheid en altijd op vakantieparken en de mooiste plekken aan het werk.

Eric Prins

Vakantiehuiswinkel.nl werkt samen met onafhankelijke makelaars met elk hun eigen kantoor, gespecialiseerd in de aan- en verkoop van recreatiewoningen. Wij geloven er niet in dat makelaars de recreatiewoningen er ‘gewoon even bij doen’ en kiezen dus voor specialisatie. Elk gedeelte van Nederland heeft zijn eigen makelaar, zeer bekend met de lokale markt, de ontwikkelingen ter plaatste en volledig thuis in de aan- of verkoop van uw toekomstige recreatiewoning. Wij stellen er graag even een aantal aan u voor.
Dankzij makelaars zoals Eric met zijn kantoor in Zeeland en zijn enorme passie voor het vak hebben wij al ruim 1.000 recreatiewoningen verkocht namens Vakantiehuiswinkel.nl en ruim 400 mogen aankopen namens u.

gery
Gery Vijge

Vakantiehuiswinkel heeft een eigen verhuur tak “huurnutijdelijk” gevestigd in Apeldoorn.
Het helpt klanten welke op korte termijn woonruimte zoeken op parken snel en transparant tegen een all in prijs aan een snelle oplossing.
Daarnaast helpen zij met het eventueel tussentijds verhuren van uw te koop aangeboden recreatiewoning bij Vakantiehuiswinkel.
Hierdoor creëren we tijdens de verkoop van uw woning indien gewenst veehuuropbrengsten en gaat dus dus de “ haast eruit “ en we kunnen wachten op de klant welke de beste prijs wenst te betalen voor uw recreatiewoning.

Pim Lindhout

In Nederland zijn er slechts enkele makelaars gespecialiseerd in het aankopen van recreatiewoningen. Wij werken met deze makelaars samen. Indien u dit wenst brengen wij u met deze gespecialiseerde makelaars in contact om uw toekomstige recreatiewoning veilig en scherp aan te kopen. Natuurlijk kijken zij wel naar alle kleine letters en onderhandelen alle kosten uit. Dus ook die van uw cai aansluiting,energie en park kosten.
Daarnaast zorgen ze ervoor dat als u ooit weer wenst te verkopen dit contractueel goed is geregeld met de eventuele parkeigenaar en dat u geen rare zaken tekent in de beheer of exploitatie overeenkomst en vaak ook nog een parkreglement. Zorgeloos aankopen noemen we dat.
Maak bijvoorbeeld kennis met Pim Lindhout welke vanuit zijn kantoor in Eindhoven uw graag adviseert, een kopje koffie staat er altijd voor u klaar. Natuurlijk komen alle bij ons aangesloten makelaars ook graag bij u thuis langs om kennis te maken.

pimsnr
Karina Kruiter

Karina is de jongste van het team. Studerend voor makelaar en de steun en toeverlaat voor onze makelaars en als eerste aanspreekpunt altijd bereikbaar voor u als klant als de makelaars onderweg zijn om uw recreatiewoning te verkopen.
Altijd opgewekt, correct en klaar om er alles aan te doen uw als onze klant meer dan tevreden te houden en te voorzien van de juiste informatie. Wanneer u meer wenst te weten over een dienst of product van Vakantiehuiswinkel.nl belt u dan direct met haar.

U bent nu bij: Over Vakantiehuiswinkel

Vakantiehuis winkel is het grootste onafhankelijke platform voor de aan of verkoop van uw recreatiewoning in Nederland

Adverteren op onze site is geheel gratis . Vakantiehuiswinkel geeft u ook de mogelijkheid alle mogelijke internet sites voor de verkoop van uw vakantiehuis in te zetten inclusief jaap.nl tegen de allerlaagste kosten in Nederland. Daarnaast kunt u via vakantiehuiswinkel ook kiezen een in recreatiewoningen gespecialiseerde makelaar in te schakelen. U wordt begeleid bij de verkoop van uw vakantiehuis of geheel ontzorgd indien gewenst. Bent u op zoek naar een vakantiehuis vul dan een gratis zoekopdracht in en ontvang wekelijks uit de ruim 12000 te koop staande woningen in Nederland het gewenste aanbod.

Vakantiehuiswinkel | Ontwerp & Ontwikkeling Vyrex Solutions | © 2018