Wie zijn wij

Over vakantiehuiswinkel

Vakantiehuiswinkel verzamelt al het aanbod van zowel particulieren als zakelijk op de website, zo wordt het zoeken wel heel eenvoudig. Wij zijn 100% onafhankelijk en zorgen voor de promotie van uw recreatiewoning via ons platform, met en zonder makelaars.
Ruim 300 particulieren hebben ervoor gekozen hun recreatiewoning door een makelaar te laten verkopen die voldoet aan onze eisen en voorwaarden.
De resterende woningen worden zonder makelaar verkocht, wij sturen uw reactie dus rechtstreeks door naar de eigenaar.

De mensen achter Vakantiehuiswinkel

Antoine Kraneveld | Vakantiehuiswinkel.nl
Antoine Kraneveld

Vanaf mijn 19e heb ik altijd in de dienstverlening voor consumenten gewerkt. Van klein tot middelgroot bedrijf, tot en met internationals als Aegon. Mijn laatste functie was die van Plv. Algemeen Directeur Scheidegger opleidingen. Sinds 2009 ben ik actief in de recreatiewereld. Gestart als sales- en marketing manager bij een van de allergrootse parkorganisaties in Nederland. Sinds 2014 werkzaam bij Vakantiehuiswinkel.nl. Ik ben hier sinds 2016 eigenaar van en vooral met de ontwikkeling van het concept bezig om onze klanten alles te kunnen bieden wat met de aan of verkoop te maken heeft van hun recreatiewoning maar ook met het beter verhuren ervan. Daarnaast begeleid ik klanten die aankopen voor het rendement. Ik heb ontzettend leuk werk en dat ervaar ik elke dag. Veel vrijheid en altijd op vakantieparken en de mooiste plekken aan het werk.

Verhuur bemiddelaar

Gery Vijge

Vakantiehuiswinkel heeft een eigen verhuur tak “huurnutijdelijk” gevestigd in Apeldoorn.
Het helpt klanten welke op korte termijn woonruimte zoeken op parken snel en transparant tegen een all in prijs aan een snelle oplossing.
Daarnaast helpen zij met het eventueel tussentijds verhuren van uw te koop aangeboden recreatiewoning bij Vakantiehuiswinkel.
Hierdoor creëren we tijdens de verkoop van uw woning indien gewenst verhuuropbrengsten en gaat dus dus de “ haast eruit “ en we kunnen wachten op de klant welke de beste prijs wenst te betalen voor uw recreatiewoning.

Gery Vijge | Aankoopmakelaar

Een aankoopmakelaar

ruben
Ruben Drenthen

Als koper van een recreatiewoning heeft u met andere zaken te maken dan de standaardzaken bij de aankoop van een reguliere woning. Denk hierbij aan parklasten, parkreglement, bijkomende kosten, aanbiedingsplicht, eventuele permanente bewoning, bouwkundige staat, rechten van buren en vele andere zaken.
Ook het fiscale aspect is anders dan bij een reguliere woning. Waar kunt u terecht voor financiering en is er sprake van hypotheekrenteaftrek? Is het huur- of koopgrond en welke gevolgen heeft dat als u weer wenst te verkopen? Als u bijvoorbeeld geen recht van opstal heeft gesloten bij huurgrond, kunt u voor onaangename verrassingen komen te staan bij verkoop of doorverkoop aan het park. Een aankoopmakelaar kan u voor dit soort zaken behoeden.

Klantenservice

supportkopie
Marjolein, Ilse, Sylvia

U kunt onze supportdesk elke dag bereiken van 9.00 tot 21.00 en in het weekend tot 17.00 uur.
U kunt ons zowel via de telefoon op 085-3032846 als per app of per email op: info@vakantiehuiswinkel.nl

Heeft u hulp nodig bij het plaatsen van uw vakantiehuis? Wij helpen u graag.  Heeft u vragen over de aankoop van een vakantiehuis of de verkoop van een vakantiehuis? Wij nemen graag alle aspecten uitgebreid met u door zodat u vertrouwd en veilig kunt aankopen of verkopen.

Wat hebben wij bereikt

Een recreatiewoning kopen of verkopen verloopt totaal anders dan de aan- of verkoop van uw eerste woning.

U krijgt met veel meer zaken te maken dan bij de aankoop...

+ lees meer

Wat gaat vaak verkeerd

Bij verkoop zelf de vraagprijs bepalen gebeurt vaak; deze meerdere keren weer verlagen bij gebrek aan belangstelling helaas ook.

Hier gaat een slecht...

+ lees meer

Koop veilig & bespaar

Het in de arm nemen van een aankoopmakelaar is eigenlijk een “must”.

Wij hebben echter wel geleerd dat deze specifieker moet worden ingezet...

+ lees meer

Wat doen wij voor u

Vakantiehuiswinkel heeft de afgelopen tien jaar gewerkt aan het grootste, onafhankelijke platform van recreatiewoningen.

Iedereen, van particulier...

+ lees meer

De verkoop of aankoop van uw recreatiewoning doet u met vakantiehuiswinkel.nl

Adverteren op onze site is geheel gratis.

Alle recreatiewoningen op deze site worden door zowel particulieren of bedrijven aangeboden. Ruim 300 vakantiehuizen zijn of worden door makelaars via onze website verkocht. Dit zijn onze zogenaamde topwoningen. Wilt u een vakantiehuis kopen of wilt u een vakantiehuis verkopen, dan kunt u dit geheel vrijblijvend zelf doen of samen met Vakantiehuiswinkel.

Vakantiehuiswinkel | Ontwerp & Ontwikkeling Vyrex Solutions | © 2018

Registreren

Open chat
Hallo,
Hoe kunnen wij u helpen?
Powered by