Recreatiewoning te koop op Vakantiehuiswinkel.nl, Nederland

OVER VAKANTIEHUISWINKEL

Alle recreatiewoningen op deze site worden door zowel particulieren en of bedrijven aangeboden. Ruim 300 ervan worden door makelaars via vakantiehuiswinkel verkocht, onze zogenaamde topwoningen. Voor alle andere recreatiewoningen kunt u ons voor de aankoop inschakelen.

De mensen achter Vakantiehuiswinkel

Antoine Kraneveld | Vakantiehuiswinkel.nl
Antoine Kraneveld

Vanaf mijn 19e heb ik altijd in de dienstverlening voor consumenten gewerkt. Van klein tot middelgroot bedrijf, tot en met internationals als Aegon. Mijn laatste functie was die van Plv. Algemeen Directeur Scheidegger opleidingen. Sinds 2009 ben ik actief in de recreatiewereld. Gestart als sales- en marketing manager bij een van de allergrootse parkorganisaties in Nederland. Sinds 2014 werkzaam bij Vakantiehuiswinkel.nl. Ik ben hier sinds 2016 eigenaar van en vooral met de ontwikkeling van het concept en van Salesz (onze zakelijke dienstverlening) bezig. Daarnaast begeleid ik klanten die aankopen voor het rendement. Ik heb ontzettend leuk werk en dat ervaar ik elke dag. Veel vrijheid en altijd op vakantieparken en de mooiste plekken aan het werk.

Een verkoopmakelaar

Eric Prins

Vakantiehuiswinkel.nl werkt samen met onafhankelijke makelaars met elk hun eigen kantoor, gespecialiseerd in de aan- en verkoop van recreatiewoningen. Wij geloven er niet in dat makelaars de recreatiewoningen er ‘gewoon even bij doen’ en kiezen dus voor specialisatie. Elk gedeelte van Nederland heeft zijn eigen makelaar, zeer bekend met de lokale markt, de ontwikkelingen ter plaatste en volledig thuis in de aan- of verkoop van uw toekomstige recreatiewoning. Wij stellen er graag even een aantal aan u voor.
Dankzij makelaars zoals Eric met zijn kantoor in Zeeland en zijn enorme passie voor het vak hebben wij al ruim 1.000 recreatiewoningen verkocht namens Vakantiehuiswinkel.nl en ruim 400 mogen aankopen namens u.

Een aankoopmakelaar

Gery Vijge | Aankoopmakelaar
Gery Vijge

Als koper van een recreatiewoning heeft u met andere zaken te maken dan de standaardzaken bij de aankoop van een reguliere woning. Denk hierbij aan parklasten, parkreglement, bijkomende kosten, aanbiedingsplicht, eventuele permanente bewoning, bouwkundige staat, rechten van buren en vele andere zaken.
Ook het fiscale aspect is anders dan bij een reguliere woning. Waar kunt u terecht voor financiering en is er sprake van hypotheekrenteaftrek? Is het huur- of koopgrond en welke gevolgen heeft dat als u weer wenst te verkopen? Als u bijvoorbeeld geen recht van opstal heeft gesloten bij huurgrond, kunt u voor onaangename verrassingen komen te staan bij verkoop of doorverkoop aan het park. Een aankoopmakelaar kan u voor dit soort zaken behoeden.

Huurnutijdelijk

Kalinka Koster

Vakantiehuiswinkel heeft een eigen verhuur tak “huurnutijdelijk” gevestigd in Apeldoorn.
Het helpt klanten welke op korte termijn woonruimte zoeken op parken snel en transparant tegen een all in prijs aan een snelle oplossing.
Daarnaast helpen zij met het eventueel tussentijds verhuren van uw te koop aangeboden recreatiewoning bij Vakantiehuiswinkel.
Hierdoor creëren we tijdens de verkoop van uw woning indien gewenst veehuuropbrengsten en gaat dus dus de “ haast eruit “ en we kunnen wachten op de klant welke de beste prijs wenst te betalen voor uw recreatiewoning.

Kalinka Koster | Huurnutijdelijk

Projecten en nieuwe woningen

baukjes
Baukje de Vries

Op vakantiehuiswinkel staan ook veel parken met recreatiewoningen welke nieuw te koop worden aangeboden.
Bent u een projectontwikkelaar en wilt u op onze site adverteren neem dan rechtstreeks met mij contact op nummer: 085-3032842
Graag vertel ik u over de mogelijkheden uw woningen via onze speciale marketing automation pakketen onder de aandacht van kopers te brengen.
Bent u als klant geïnteresseerd in de aankoop van een nieuwe woning help ik u graag geheel vrijblijvend met alle benodigde informatie vooraf.
Wat is het bijvoorbeeld voor een park, hoe staat het aangeschreven wat u perse moet weten voordat u gaat kopen.
Bent u geïnteresseerd  of toch maar liever een ander park dan maak graag voor u een afspraak op lokatie.
Wenst u er een aankoop makelaar bij kan ik dat ook direct voor u regelen.

Supportdesk en productondersteuning

De supportdesk is op werkdagen telefonisch van 09:00 tot 17:00 uur bereikbaar op het speciale support nummer: 085-3032846 of via email op: info@vakantiehuiswinkel.nl

In de weekenden en op feestdagen zijn wij gesloten u kunt dan het beste een email sturen, deze wordt dan de eerstvolgende werkdag opgepakt.

U kunt contact met ons opnemen als u vragen heeft over het plaatsen van een recreatiewoning, het wijzigen van een recreatiewoning, de werking van uw dashboard, of overige zaken. Ook voor vragen over onze producten helpen wij u graag verder.

Supportdesk | Contact | Vakantiehuiswinkel.nl
Wat hebben wij bereikt

Een recreatiewoning kopen of verkopen verloopt totaal anders dan de aan- of verkoop van uw eerste woning.

U krijgt met veel meer zaken te maken dan bij de aankoop...

+ lees meer

Wat gaat vaak verkeerd

Bij verkoop zelf de vraagprijs bepalen gebeurt vaak; deze meerdere keren weer verlagen bij gebrek aan belangstelling helaas ook.

Hier gaat een slecht...

+ lees meer

Koop veilig & bespaar

Het in de arm nemen van een aankoopmakelaar is eigenlijk een “must”.

Wij hebben echter wel geleerd dat deze specifieker moet worden ingezet...

+ lees meer

Wat doen wij voor u

Vakantiehuiswinkel heeft de afgelopen tien jaar gewerkt aan het grootste, onafhankelijke platform van recreatiewoningen.

Iedereen, van particulier...

+ lees meer

Vakantiehuis winkel is het grootste onafhankelijke platform voor de aan of verkoop van uw recreatiewoning in Nederland

Adverteren op onze site is geheel gratis . Vakantiehuiswinkel geeft u ook de mogelijkheid alle mogelijke internet sites voor de verkoop van uw vakantiehuis in te zetten inclusief jaap.nl tegen de allerlaagste kosten in Nederland. Daarnaast kunt u via vakantiehuiswinkel ook kiezen een in recreatiewoningen gespecialiseerde makelaar in te schakelen. U wordt begeleid bij de verkoop van uw vakantiehuis of geheel ontzorgd indien gewenst. Bent u op zoek naar een vakantiehuis vul dan een gratis zoekopdracht in en ontvang wekelijks uit de ruim 12000 te koop staande woningen in Nederland het gewenste aanbod.

Vakantiehuiswinkel | Ontwerp & Ontwikkeling Vyrex Solutions | © 2018
×
Hallo,
Hoe kunnen wij u helpen?