Wie zijn wij

Over vakantiehuiswinkel

Vakantiehuiswinkel verzamelt al het aanbod van zowel particulieren als zakelijk op de website, zo wordt het zoeken wel heel eenvoudig. Wij zijn 100% onafhankelijk en zorgen voor de promotie van uw recreatiewoning via ons platform, met en zonder makelaars.
Ruim 300 particulieren hebben ervoor gekozen hun recreatiewoning door een makelaar te laten verkopen die voldoet aan onze eisen en voorwaarden.
De resterende woningen worden zonder makelaar verkocht, wij sturen uw reactie dus rechtstreeks door naar de eigenaar.

Vakantiehuiswinkel

Antoine Kraneveld | Vakantiehuiswinkel.nl
Antoine Kraneveld

Mag ik me even voorstellen:

Vanaf mijn 19e heb ik altijd in de dienstverlening gewerkt. Van klein tot middelgroot bedrijf, tot en met internationals als Aegon. Mijn laatste loon dienst functies waren die van algemeen directeur Scheidegger opleidingen en verkoop directeur Verasol. Sinds 2009 ben ik actief in de recreatiewereld. Gestart als ondernemer en  sales- en marketing verantwoordelijke bij een van de allergrootse parkorganisaties in Nederland. Ik denk te weten hoe deze interessante wereld eruit ziet en stond te poppelen het anders te gaan doen. Ik ben vanaf 1-1 2016 eigenaar van Vakantiehuiswinkel en vooral met de ontwikkeling van diensten bezig om een klant alles te kunnen bieden in relatie tot hun recreatiewoning.

Hiervoor is in 2019 Salesz opgericht en zuster sites en recent nu ook in Duitsland.
Daarnaast begeleid ik dagelijks klanten welke diensten voor aan of verkoop wensen naar onze samenwerkende partners, Select makelaars voor de verkoop en Recravas voor de aankoop begeleiding.
Ik heb ontzettend leuk werk en dat ervaar ik elke dag. Veel vrijheid en altijd op vakantieparken en dus de mooiste plekken aan het werk.
Wat hebben wij bereikt

Een recreatiewoning kopen of verkopen verloopt totaal anders dan de aan- of verkoop van uw eerste woning.

U krijgt met veel meer zaken te maken dan bij de aankoop...

+ lees meer

Wat gaat vaak verkeerd

Bij verkoop zelf de vraagprijs bepalen gebeurt vaak; deze meerdere keren weer verlagen bij gebrek aan belangstelling helaas ook.

Hier gaat een slecht...

+ lees meer

Koop veilig & bespaar

Het in de arm nemen van een aankoopmakelaar is eigenlijk een “must”.

Wij hebben echter wel geleerd dat deze specifieker moet worden ingezet...

+ lees meer

Wat doen wij voor u

Vakantiehuiswinkel heeft de afgelopen bijna 15 jaar gewerkt aan het grootste onafhankelijke platform van recreatiewoningen in Nederland Ondertussen hebben we ook ondersteunende sites in Nederland en Duitsland.

Iedereen, van particulier...

+ lees meer

De verkoop of aankoop van uw recreatiewoning doet u met vakantiehuiswinkel.nl

Adverteren op onze site is geheel gratis.

Alle recreatiewoningen op deze site worden door zowel particulieren of bedrijven aangeboden. Ruim 300 vakantiehuizen zijn of worden door makelaars via onze website verkocht. Dit zijn onze zogenaamde topwoningen. Wilt u een vakantiehuis kopen of wilt u een vakantiehuis verkopen, dan kunt u dit geheel vrijblijvend zelf doen of samen met Vakantiehuiswinkel.

Vakantiehuiswinkel | Ontwerp & Ontwikkeling Vyrex Solutions | © 2018

Registreren