Open dag Sprielderbosch

Buitenplaats Sprielderbosch
  • Geplaatst door admin in Nieuws
  • Share

Kom naar de open dagen van Buitenplaats Sprielderbosch en ontdek de mogelijkheden van het park. Laat u verrassen door de schitterende ligging en profiteer van de open dagen aanbieding. Hieronder kunt u aangeven op welke dag u graag wenst te komen. Laat het ons tijdig weten, wij reserveren dan ruimte en tijd voor u. De open dagen zijn vaak druk bezocht.

Een unieke woning op een unieke locatie

De bouw van de tweede fase is volop aan de gang, de verwachte oplevering is in de zomer van 2018. Direct aansluitend zullen we starten met de bouw van de volgende fase in oktober 2018, de prognose voor de oplevering van deze fase is de zomer van 2019. Buitenplaats Sprielderbosch biedt grote kavels met eigen grond aan. U wordt daarnaast nog eens eigenaar van een groot en gemeenschappelijk bosperceel, onderdeel van het oudste bos van Nederland.
Maak gebruik van de mogelijkheid om reeds gerealiseerde woningen nu aan te kopen en direct te genieten van uw eigen tweede huis op de Veluwe. Met een woning op Buitenplaats Sprielderbosch wordt u eigenaar van een unieke woning op een unieke locatie, dit op een park met niet meer dan 46 woningen. Kom op de open dag en geniet van een hapje en drankje en bezoek onze volledig ingerichte modelwoningen!

Volledig ingerichte modelwoningen

Onze percelen hebben een oppervlakte tussen 550 m2 en 1600 m2. De koopsom start vanaf € 236.000 ex btw incl. perceel. Bij de aanschaf van uw woning heeft u een ruime keuze voor een luxe inrichting van uw woning. U kunt heerlijk genieten van de rust en het uitzicht.
U kunt zich nu aanmelden voor de open dag via deze link
Vakantiehuiswinkel | Ontwerp & Ontwikkeling Vyrex Solutions | © 2018

Registreren

Open chat
Hallo,
Hoe kunnen wij u helpen?
Powered by