Roerdomp

Voeg toe aan mijn favorieten

Direct in het oog springt de royale glazen pui met openslaande deuren. Deze pui maakt van de ‘Roerdomp’ een lichte en ruimtelijke vakantiewoning. Zet met mooi weer de terrasdeuren open en de grens tussen binnen en buiten zal snel vervagen. Relaxen doet u op het zonnige terras met loungeset: als dat niet ontspannend is!

Tijdens de ondergaande zon kunt u genieten van een lekkere barbecue. De (klein)kinderen maken nog een duik bij het strand of spelen bij de vele voorzieningen van het vakantiepark. Dit is de plek om te genieten van heerlijke dagen met vrienden en familie.

De lodge heeft een ruime, lichte living met centraal een gezellig eetgedeelte. In het verlengde hiervan is de open keuken gesitueerd. Zo is er tijdens het koken altijd een prettig contact met het zitgedeelte en het terras.

De ‘Roerdomp’ wordt van alle gemakken voorzien. De moderne keuken wordt opgeleverd met combi- magnetron, koelkast en vaatwasser. Deze 8-persoons lodge heeft drie slaapkamers. De master- bedroom is voorzien van een eigen badkamer. Via de hal bereikt men de extra badkamer met toilet en het separate toilet.

In de berging bevindt zich de aansluiting voor een wasmachine en droger. Hier wordt tevens het boilervat van de luchtwarmtepomp geplaatst. Op de lodges worden standaard 10 stuks zonnepanelen geplaatst. De lodge heeft een ruime, reeds aangelegde tuin met twee parkeerplaatsen.

Desgewenst kan Landal Sallandse Heuvelrug de verhuur voor u verzorgen. Uiteraard bent u ook vrij om de woning geheel of deels voor eigen gebruik te reserveren. Indien u (gedeeltelijk) gaat verhuren wordt uw buitenhuis volledig gestoffeerd en gemeubileerd opgeleverd. Het inventarispakket is niet bij de koopsom inbegrepen. 

Voeg toe aan mijn favorieten

Direct contact met de eigenaar