Producten voor aankoop

Om veilig en zo scherp als mogelijk een recreatiewoning aan te kopen hebben wij een aantal diensten samengesteld. Wij werken samen met mijnrecreatiemakelaars welke ook op basis van no cure no pay werken.

Zelf verkopen

Uw recreatiewoning plaatsen op onze website is eenvoudig en kosteloos. Zonder verrassingen of addertjes onder het gras kunt u vrijblijvend gebruik maken van onze advertentie mogelijkheden.

Wij hebben voor u standaard een gratis pakket samengesteld. De plaatsing geld voor 1 jaar en eindigt automatisch. Daarmee kunt u direct starten met de verkoop.

Met een makelaar verkopen

U krijgt van ons advies over de juiste vraagprijs, een prominente plaats op onze website en doorplaatsingen totdat uw recreatiewoning verkocht is. Daarnaast ontvangt u advies van de makelaar voor een spoedige verkoop van uw woning. U kunt er ook voor kiezen om de verkoopopdracht aan vakantiehuiswinkel te geven dan regelen wij verder alles. Wij hebben hiervoor pakketten samengesteld zodat u een juiste keuze kunt maken.

Verkoopversnellers

Nadat u een keuze heeft gemaakt uit onze advertentie mogelijkheden, hebben wij een aantal producten waarmee u de verkoop van uw recreatiewoning kunt versnellen. Om een verkoopversneller te activeren dient u dus wel eerst ervoor te zorgen dat uw woning bij ons op de website is geplaatst.
Dit kan al met het de gratis plaatsing.

Specials

Vakantiehuiswinkel heeft een aantal exclusieve unieke diensten ontwikkeld special voor uw recreatiewoning. Plaats uw recreatiewoning op onze site en maak een keuze. Het is zelf het mogelijk om direct een eigen website te krijgen voor uw recreatiewoning.