Relevant onderwerp

Kleine ondernemers regeling zogenaamde K.O.R

Als u aan het einde van het jaar minder dan € 1.883,- aan BTW dient te betalen, kunt u in aanmerking komen voor deze regeling.

Recreatiewoning | Kopen | Verkopen | Vakantiehuiswinkel.nl

Kleine ondernemersregeling, zogenaamde K.O.R

Als u aan het einde van het jaar minder dan € 1.883,– aan BTW dient te betalen, kunt u in aanmerking komen voor deze regeling.

Wellicht hoeft u helemaal geen BTW te betalen. Download de brochure van de Belastingdienst op belastingdienst.nl . U kunt belastingvermindering krijgen op het bedrag dat u moet betalen als u aan de volgende vier voorwaarden voldoet:

  1. U hebt een eenmanszaak of uw onderneming is een samenwerkingsverband van natuurlijke personen, zoals een maatschap of een vennootschap onder firma
  2. U moet na aftrek van de voorbelasting minder dan € 1.883,– BTW betalen in een jaar
  3. Uw onderneming is in Nederland gevestigd
  4. U voldoet aan uw administratieve verplichtingen voor de BTW

Vakantiehuis winkel is het grootste onafhankelijke platform voor de aan of verkoop van uw recreatiewoning in Nederland

Adverteren op onze site is geheel gratis . Vakantiehuiswinkel geeft u ook de mogelijkheid alle mogelijke internet sites voor de verkoop van uw vakantiehuis in te zetten inclusief jaap.nl tegen de allerlaagste kosten in Nederland. Daarnaast kunt u via vakantiehuiswinkel ook kiezen een in recreatiewoningen gespecialiseerde makelaar in te schakelen. U wordt begeleid bij de verkoop van uw vakantiehuis of geheel ontzorgd indien gewenst. Bent u op zoek naar een vakantiehuis vul dan een gratis zoekopdracht in en ontvang wekelijks uit de ruim 12000 te koop staande woningen in Nederland het gewenste aanbod.

Vakantiehuiswinkel | Ontwerp & Ontwikkeling Vyrex Solutions | © 2018

Registreren

Open chat
Hallo,
Hoe kunnen wij u helpen?
Powered by