Recreatiewoning te koop op Vakantiehuiswinkel.nl, Nederland

Huren

Het huuraanbod van recreatiewoningen op Vakantiehuiswinkel.nl komt vooral van particulieren die hun woning wensen te verhuren totdat deze is verkocht.
Recreatiewoning | Kopen | Huren | Aankopen | Vakantiehuiswinkel.nl

Rechtstreeks contact

Het huuraanbod van vakantiehuizen op Vakantiehuiswinkel komt ook van organisaties en natuurlijk particulieren die hun woning wensen te verhuren/verkopen. Bij de grotere organisaties kunt u direct een vakantiewoning huren. Bij het particuliere aanbod kunt u rechtstreeks in contact komen met de eigenaar. Wellicht slaagt u erin een nog scherper tarief af te spreken?

Wenst u liever geen rechtstreeks contact en zoekt u voor een langere periode een tijdelijke woonruimte, kijkt u dan eens bij huurnutijdelijk.nl

Voor meer informatie

Gery Vijge | Aankoopmakelaar

“Hallo mijn naam is Gery Vijge”
T: 085-3032844
E: info@vakantiehuiswinkel.nl

Lagere huurprijzen

De meeste van onze huurwoningen komen rechtstreeks via verkopers welke via Vakantiehuiswinkel adverteren. Wij bieden deze dienst “verhuren” als service aan de verkopers van recreatiewoningen aan. De verkopers betalen voor plaatsing een eenmalig bedrag. Het voordeel voor u als huurder is dat er geen extra provisie tot wel 30% tussen de eigenaar en de huurder zit. En juist deze provisie of beter gezegd: het ontbreken hiervan, zorgt ervoor dat u een uiterst scherp huurtarief kunt afspreken met de eigenaar.

Kopen na het huren

U stemt zelf met de eigenaar af en onze taak zit erop als wij verkopers en huurders met elkaar in contact hebben gebracht.
Het unieke hieraan is dat als de woning en de locatie u bevallen, de woning ook gekocht kan worden van de eigenaar. Zo krijgt uw korte vakantie wellicht een langdurig vervolg.

Uniek aanbod

Elke week komen hier tientallen recreatiewoningen bij, waaronder woningen welke wij tijdelijk, tot het moment van verkoop, mogen aanbieden voor verhuur.
In allerlei prijsklassen vindt u aanbod; meestal rechtstreeks van de eigenaar.
Wij bieden hiervoor hiervoor slechts een platform en hebben nooit kwaliteitsonderzoek naar de aangeboden woningen gedaan (tenzij de woning door een makelaar wordt verkocht, dus met drie of meer sterren).

Huur nu tijdelijk

Huurnutijdelijk.nl garandeert u een complete afhandeling van aanvraag to sleuteloverhandiging. Zonder bijkomende (bemiddelings)kosten en checks zoals bij de BKR. Wij maken het verschil doordat we onder andere eigen woningen bezitten, een transparant en extreem concurrerend all in tarief vragen én u 100% duidelijkheid bieden.

Vakantiehuis winkel is het grootste onafhankelijke platform voor de aan of verkoop van uw recreatiewoning in Nederland

Adverteren op onze site is geheel gratis. Vakantiehuiswinkel geeft u ook de mogelijkheid andere relevante internet sites voor de verkoop van uw vakantiehuis in te zetten, inclusief jaap.nl, tegen de allerlaagste kosten in Nederland. Daarnaast kunt u via vakantiehuiswinkel ook ervoor kiezen om een in recreatiewoningen gespecialiseerde makelaar in te schakelen. U wordt begeleid bij de verkoop van uw vakantiehuis of geheel ontzorgd indien gewenst. Bent u op zoek naar een recreatiewoning, vul dan geheel vrijblijvend onze zoekopdracht in. Wij sturen u hierna wekelijks uw gewenste aanbod, geselecteerd uit de ruim 12.000 recreatiewoningen die in Nederland in de verkoop staan.

Vakantiehuiswinkel | Ontwerp & Ontwikkeling Vyrex Solutions | © 2018
Hallo,
Hoe kunnen wij u helpen?
Powered by