Verkoop recreatiewoning

verkoop recreatiewoning
  • Geplaatst door admin in Nieuws
  • Share

Het verkopen van uw recreatiewoning op vakantiehuiswinkel.nl is vrij eenvoudig en om het nog gemakkelijker te maken hebben wij u ook alvast voorzien van een goed volkomen vrijblijvend en gratis startpakket. U kunt uw woning plaatsen door hier te klikken een van de buttons aan te klikken met plaats hier uw advertentie of via het menu onder het kopje zelf verkopen. Zelf verkopen kan natuurlijk best spannend zijn, daarom bieden wij onze hulp aan. U hoeft uw woning niet alleen te verkopen, wij helpen u daar graag mee. Alles valt of staat natuurlijk met uw woning daarom is het belangrijk om uw woning eerst te plaatsen op onze website, aan de hand van uw plaatsing geven wij u automatisch al een advies hoe u het beste aan de slag kunt gaan.

Na het beoordelen van de woning wordt deze geplaatst op de website afhankelijk van uw keuzes zal er wel of geen contact worden opgenomen om de woning door te spreken. Bezoekers op de website kunnen na plaatsing uw woning terugvinden via onze handige zoekfilters of via een ingediende zoekopdracht. Uw woning wordt daarin meegenomen en aangeboden bij een groot aantal mensen die geintresseerd zijn in het kopen van een recreatiewoning.

Is dit alles? Welnee we hebben tal van producten speciaal voor u ontwikkeld die een snellere verkoop kunnen bevorderen denk hierbij maar eens aan de woningbooster of het seo pakket. Daarnaast heeft u de keuze om de verkoop zelf te regelen of gebruik te maken van een speciaal in recreatiewoningen gespecialiseerde makelaar. De makelaars zijn onafhankelijk en speciaal geselecteerd vanwege hun professionaliteit op recreatiewoningen gebied.

Heeft u vragen of lukt het niet om uw recreatiewoning te plaatsen kunt u altijd contact met ons opnemen wij helpen u graag verder.

Vakantiehuiswinkel

Vakantiehuiswinkel | Ontwerp & Ontwikkeling Vyrex Solutions | © 2018

Registreren

Open chat
Hallo,
Hoe kunnen wij u helpen?
Powered by