Pakket

Google

Uw woning is al goed vindbaar doordat deze op onze website staat, echter u heeft de mogelijkheid om uw woning nog eens extra onder de aandacht te brengen van de hedendaagse zoekmachines.

Met dit pakket geeft u ons de opdracht om uw woning te optimaliseren voor de zoekmachines zoals bijvoorbeeld Google.

Het “Google” pakket

Met dit pakket kunt u uw woning individueel zichtbaar maken in de zoekresultaten van bijvoorbeeld google. Dit heeft als voordeel dat men ook als men zoekt op recreatiewoningen u woning snel kan vinden. Hiermee kunt u uw advertentie dus heel goed vindbaar maken en daarmee de kans van slagen vergroten.

U kunt dit pakket alleen gebruiken als u al een woning heeft geplaatst.

GOOGLE

Internetmarketing op maat

  •   Uw advertentie geoptimaliseerd
  •   Uw recreatiewoning beter vindbaar
  •   Inzicht in de bezoekersaantallen
  •   Trefwoorden speciaal voor uw woning
  •   Teksten worden gecontroleerd
  •   Foto’s zichtbaar in de zoekmachine

€ 25,-

Google

Hoe werkt het

Wanneer u op de “In de winkelmand” knop heeft gedrukt kunt u het pakket afrekenen. Na het afrekenen gaan wij verder met uw woning aan de slag.

Wij zullen maximaal 3 werkdagen bezig zijn om uw recreatiewoning goed in te regelen. Daarna moet de spider van Google de advertentie nog indexeren dit kan even duren en hier hebben wij geen invloed op. Eenmaal geindexeerd is uw woning vindbaar op het internet en komt deze te voorschijn in de resultaten.

Bezoekers zien uw advertentie voorbij komen in een caroussel en zodra men interesse heeft kan men direct op uw woning klikken om de details hiervan te bekijken.

U kunt dit pakket per woning slechts 1x inzetten, het is dus niet mogelijk om uw advertentie meerdere keren te laten SEO-en.

Heeft u vragen over het pakket Google of andere producten kunt u contact met ons opnemen.

Meer weten

Wanneer u nog vragen heeft over Vakantiehuiswinkel of onze producten kunt u op de “Whatsapp” knop klikken om een gesprek te starten of op de contact knop klikken om contact met ons op te nemen.

Vakantiehuiswinkel | Ontwerp & Ontwikkeling Vyrex Solutions | © 2018

Registreren

Open chat
Hallo,
Hoe kunnen wij u helpen?
Powered by