Pakket

Funda en marktplaats

Met het “Funda en Marktplaats” pakket heeft u een middel in handen om uw woning zo snel mogelijk te verkopen. Wij plaatsen uw woning door op 2 van Nederlands bekenste websites voor 1 jaar lang.

Kunt u zich het voorstellen duizenden bezoekers die direct uw recreatiewoning zien en bekijken. Naast het doorplaatsen op marktplaats.nl en funda.nl zorgen wij er ook voor dat u een plaatsing krijgt met een professionele film van uw recreatiewoning op youtube.

Funda en Marktplaats

Hoe meer exposure voor uw recreatiewoning hoe beter, daarom geven wij u de mogelijkheid om uw woning door te plaatsen naar 2 van de grote namen in Nederland, namelijk Funda.nl en Markplaats.nl.  Dit doen wij voor 1 jaar lang in het reguliere aanbod op deze twee websites.

U hoeft verder niks te doen, wij regelen het. Naast het doorplaatsen maken wij ook voor een film van uw recreatiewoning welke wij zullen plaatsen op youtube. Dit alles om de verkoop van uw woning nog meer te stimuleren.

FUNDA EN MARKTPLAATS

Uw woning nog beter vindbaar

  •   1 jaar plaatsing op Funda.nl
  •   1 jaar plaatsing op Marktplaats.nl
  •   1 jaar plaatsing op Youtube incl. film
  •   Gratis aanmelding open huis dagen
  •   Gratis plaatsing op recreatiewoningwinkel
  •   Toegang tot de zoekersdatabase

€ 495,-

Hoe gaat dit in zijn werk

Allereerst is het belangrijk dat u uw recreatiewoning al geplaatst heeft op onze website. Op die manier krijgt u toegang tot uw persoonlijke dashboard en hebben wij alvast alle informatie om uw woning te kunnen doorplaatsen naar Funda.nl en Marktplaats.nl

Wanneer u op de “In de winkelmand” knop heeft gedrukt kunt u het pakket afrekenen. Na het afrekenen gaan wij verder met uw recreatiewoning aan de slag.

Via uw dashboard houden wij u op de hoogte van het aantal bezoekers en het aantal reacties.

Meer weten

Wanneer u nog vragen heeft over Vakantiehuiswinkel of onze producten kunt u op de “Whatsapp” knop klikken om een gesprek te starten of op de contact knop klikken om contact met ons op te nemen.

Vakantiehuiswinkel | Ontwerp & Ontwikkeling Vyrex Solutions | © 2018

Registreren

Open chat
Hallo,
Hoe kunnen wij u helpen?
Powered by