Pakket

Optimaliseer de foto’s van uw recreatiewoning

Met het “Foto bewerken” pakket heeft u een middel in handen om uw woning zo snel mogelijk te verkopen. Doordat wij uw foto’s optimaliseren zullen deze beter en sneller worden gepresenteerd op een professionele manier. U levert ons de foto’s aan en wij zorgen ervoor dat deze bij uw vakantiehuis worden geplaatst.
U kunt direct starten met de verkoop van uw vakantiehuis door deze kosteloos op onze website te plaatsen, wilt u direct starten klik dan hier.

Het “Foto optimaliseer” pakket

Met dit pakket kunt u uw woning een extra boost geven door deze optimaal te laten presenteren met de door u aangeleverde foto’s. U levert ons maximaal 8 mooie hoge resolutie foto’s aan en wij gaan voor aan het werk.

Fotobewerking kunt u alleen gebruiken als u al een woning heeft geplaatst, heeft u al een woning geplaatst dan kunt u Fotobewerking kopen en deze gebruiken voor de door u geselecteerde recreatiewoning.

Heeft u nog geen advertentie geplaatst dan kunt u het beste daarmee starten.

FOTOBEWERKING

Nette foto’s verkopen beter

  •   Foto’s worden bewerkt
  •   Foto’s worden gecontroleerd
  •   Foto’s worden correct geplaatst
  •   Betere presentatie van uw woning
  •   Uw advertentie door ons bijgewerkt
  •   Foto’s direct printvriendelijk

€ 65,-

Hoe werkt het

Wanneer u op de “In de winkelmand” knop heeft gedrukt kunt u het pakket afrekenen. Na het afrekenen gaan wij verder met uw woning aan de slag.

Wij nemen contact met u op om de foto’s door te spreken. Daarna levert u ons 8 mooie foto’s van uw woning aan.

Wij gaan dan aan de slag om deze foto’s zo optimaal mogelijk te bewerken en te plaatsen bij uw woning. Dit resulteert in een nog betere presentatie van uw woning.

Heeft u vragen over de fotobewerking of andere producten kunt u contact met ons opnemen.

Meer weten

Wanneer u nog vragen heeft over Vakantiehuiswinkel of onze producten kunt u op de “Whatsapp” knop klikken om een gesprek te starten of op de contact knop klikken om contact met ons op te nemen.

Vakantiehuiswinkel | Ontwerp & Ontwikkeling Vyrex Solutions | © 2018

Registreren

Open chat
Hallo,
Hoe kunnen wij u helpen?
Powered by