Pakket

Extra booster

Met de extra booster, pakket heeft u een middel in handen om uw woning zo snel mogelijk te verkopen. Door uw woning op onze homepage te plaatsen zien onze bezoekers direct uw woning en dat vergroot uw kans dat u een koper vindt.

Kunt u zich het voorstellen duizenden bezoekers die direct uw recreatiewoning zien en bekijken. Vanuit uw dashboard kunt u de woningbooster managen, per woning is het gebruik van woningbooster maar één keer toegestaan.

Het “Extra booster” pakket

Met dit pakket kunt u uw woning een extra boost geven door gebruik te maken van onze unieke mogelijkheden.

Woningbooster kunt u alleen gebruiken als u al een woning heeft geplaatst, heeft u al een woning geplaatst dan kunt u woningbooster kopen en deze gebruiken voor de door u geselecteerde recreatiewoning.

EXTRA BOOSTER

Uw advertentie extra opvallend

  •   Digitale brochure
  •   Optimalisering Google plaatsing
  •   Dubbele advertentie in de zoekresultaten

€ 29,-

Hoe werkt het

Wanneer u op de “In de winkelmand” knop heeft gedrukt kunt u het pakket afrekenen. Na het afrekenen gaan wij verder met uw woning aan de slag.

Uw recreatiewoning verschijnt binnen enkele minuten op onze website en u start dus direct met uw advertentie extra onder de aandacht te brengen bij onze bezoekers.

U krijgt via uw dashboard de mogelijkheid om een brochure aan te maken voor uw recreatiewoning. Daarnaast gaan wij voor u aan de slag om uw recreatiewoning detailpagina te optimaliseren voor Google.

Heeft u vragen over de woningbooster of andere producten kunt u contact met ons opnemen.

Meer weten

Wanneer u nog vragen heeft over Vakantiehuiswinkel of onze producten kunt u op de “Whatsapp” knop klikken om een gesprek te starten of op de contact knop klikken om contact met ons op te nemen.

Vakantiehuiswinkel | Ontwerp & Ontwikkeling Vyrex Solutions | © 2018

Registreren

Open chat
Hallo,
Hoe kunnen wij u helpen?
Powered by