Vakantiehuiswinkel.nl

Disclaimer

De website van Vakantiehuiswinkel.nl is eigendom van Vakantiehuiswinkel bv.

Recreatiewoning | Kopen | Verkopen | Vakantiehuiswinkel.nl

Disclaimer

De website van Vakantiehuiswinkel.nl is eigendom van Vakantiehuiswinkel bv. Het is niet toegestaan om de site of gedeelten daarvan openbaar te maken, te kopiëren of op te slaan zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming. Doordat veel content van derden komt kan niet worden ingestaan voor de juistheid of beschikbaarheid. Wijzigingen aan de site en plaatsingen kunnen te allen tijde worden aangebracht.
Vakantiehuiswinkel bv is niet aansprakelijk voor informatie en/of berichten die door gebruikers van de website via internet verzonden worden. Samenwerkingen met partners en/of doorverwijzingen naar websites daarvan vallen niet onder de verantwoording van Vakantiehuiswinkel bv. Ondanks dat Vakantiehuiswinkel.nl hoge eisen stelt aan samenwerkingen met derden en de websites waarnaar verwezen wordt, kan zij niet instaan voor de inhoud, de producten/diensten en de uitvoer ervan. Elke aansprakelijkheid met betrekking tot websites die niet door Vakantiehuiswinkel bv worden onderhouden wordt afgewezen.
Daarnaast sluit Vakantiehuiswinkel bv elke aansprakelijkheid uit voor enigerlei directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met onze website.

Vakantiehuis winkel is het grootste onafhankelijke platform voor de aan of verkoop van uw recreatiewoning in Nederland!

Adverteren op onze site is geheel gratis . Vakantiehuiswinkel geeft u ook de mogelijkheid alle mogelijke internet sites voor de verkoop van uw vakantiehuis in te zetten inclusief jaap.nl tegen de allerlaagste kosten in Nederland. Daarnaast kunt u via vakantiehuiswinkel ook kiezen een in recreatiewoningen gespecialiseerde makelaar in te schakelen. U wordt begeleid bij de verkoop van uw vakantiehuis of geheel ontzorgd indien gewenst. Bent u op zoek naar een vakantiehuis vul dan een gratis zoekopdracht in en ontvang wekelijks uit de ruim 12000 te koop staande woningen in Nederland het gewenste aanbod.

Vakantiehuiswinkel | Ontwerp & Ontwikkeling Vyrex Solutions | © 2018

Registreren

Open chat
Hallo,
Hoe kunnen wij u helpen?
Powered by