Meld uzelf hier aan

Om een product te kunnen kopen moet u zich eerst aanmelden. Meerdere producten en / of diensten kunt u alleen aanschaffen als u een woning heeft geplaatst.

Heeft u nog geen recreatiewoning geplaatst

Uw advertentie plaatsen

Uw recreatiewoning plaatsen op onze website is eenvoudig. Zonder verrassingen of addertjes onder het gras kunt u vrijblijvend gebruik maken van onze website en u aansluiten op het grootste portaal in vakantiewoningen van Nederland.

Wij hebben voor u standaard een pakket samengesteld, welke vanwege ons 15 jarig bestaan tijdelijk gratis is. De plaatsing geld voor 1 jaar en eindigt automatisch. Daarmee kunt u starten met de verkoop van uw woning.

De woning in 3 stappen geplaatst

Uw advertentie wordt geplaatst in drie stappen. De eerste stap is het invullen van de gegevens over de woning. De tweede stap zijn uw eigen gegevens. De derde stap is het activeren van uw advertentie op onze website.

Acceptatie

Heeft u alles ingevuld dan worden uw gegevens door onze supportdesk gecontroleerd en wordt uw eigen persoonlijke dashboard aangemaakt. Wij nemen contact met u op om dit toe te lichten, zodat u uw eigen aanpassingen kunt maken.


PLAATS UW WONING

Factuurgegevens

Selecteer uw woning *
Recreatiewoning limburg Heel
Recreatiewoning limburg Heel
Recreatiewoning Friesland Appelscha
Recreatiewoning friesland Rohel
Recreatiewoning friesland Rohel
Geen woning geselecteerd


Jouw bestelling Wijzig bestelling

Product Totaal
Compleet  × 1 395.00
Subtotaal 395.00
Totaal 395.00

Vakantiehuiswinkel | Ontwerp & Ontwikkeling Vyrex Solutions | © 2018
×
Hallo,
Hoe kunnen wij u helpen?