Recreatiewoning te koop op Vakantiehuiswinkel.nl, Nederland

0 Risico pakket

Een overeenkomst met een recreatiewoningmakelaar via Vakantiehuiswinkel kan dagelijks door u worden opgezegd, dus zonder opzegtermijn
Recreatiewoning | Kopen | Verkopen | Vakantiehuiswinkel.nl

Wat betekent dit

Een overeenkomst met een recreatiewoningmakelaar via Vakantiehuiswinkel kan dagelijks door u worden opgezegd, dus zonder opzegtermijn. Een makelaar heeft een inspanningsverplichting. Dat wil zeggen dat hij zijn werk zo goed mogelijk moet doen, maar resultaten nooit kan garanderen.

 

Wat betekent dat: met een “gewone” makelaar?

In de Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM, VBO en VastgoedPro staat dat de consument bij het intrekken van de opdracht niet schadeplichtig is. De makelaar heeft echter wel recht op vergoeding van de reeds gemaakte kosten en recht op een percentage van de beloning voor verrichte werkzaamheden, indien dit als zodanig is vastgelegd.

 

En dezelfde makelaar via Vakantiehuiswinkel?

Bij Vakantiehuiswinkel betaalt u geen ontbindingsvergoeding aan de makelaar. Via Vakantiehuiswinkel betaalt u een maximum bedrag gebaseerd op een uur werk € 49,75) per maand. Wél dient de opzegging schriftelijk of per e-mail te worden gedaan. Na beëindiging van de opdracht door intrekking bent u natuurlijk ook geen courtage meer verschuldigd.
Let op: als na beëindiging van de opdracht uw vakantiehuis wordt verkocht en de makelaar kan bewijzen dat de verkoop van de woning het gevolg is van zijn inspanningen, (lees: klant komt via het kanaal van de makelaar of via Vakantiehuiswinkel), dan mag hij wel courtage in rekening brengen. U kunt dus niet net voor de verkoop het contract ontbinden om betaling van courtage aan de makelaar te voorkomen. In alle andere gevallen kunt u de overeenkomst wel kosteloos ontbinden met de overeengekomen maximale vergoeding voor de inspanning.

Vakantiehuis winkel is het grootste onafhankelijke platform voor de aan of verkoop van uw recreatiewoning in Nederland

Adverteren op onze site is geheel gratis . Vakantiehuiswinkel geeft u ook de mogelijkheid alle mogelijke internet sites voor de verkoop van uw vakantiehuis in te zetten inclusief jaap.nl tegen de allerlaagste kosten in Nederland. Daarnaast kunt u via vakantiehuiswinkel ook kiezen een in recreatiewoningen gespecialiseerde makelaar in te schakelen. U wordt begeleid bij de verkoop van uw vakantiehuis of geheel ontzorgd indien gewenst. Bent u op zoek naar een vakantiehuis vul dan een gratis zoekopdracht in en ontvang wekelijks uit de ruim 12000 te koop staande woningen in Nederland het gewenste aanbod.

Vakantiehuiswinkel | Ontwerp & Ontwikkeling Vyrex Solutions | © 2018